Abonament na młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika RosesFarm, 11 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alusia-milusia

alusia-milusia Mieszkaniec forum

Moze zaczne jeszcze raz od poczatku,bo wkradlo sie tu jakies nieporozumienie...
    Kupilam pakiet tzw. pelne koryta.. czyli abonament na mlyn.. jak rozumiem i jak jest to w poradniku,na turbo mlyn. Kupilam 4x pakiety,placilam przez Paypal.. nic mi nie dopisalo.. natomiast z konta BP stracilo 4x 1,99$... Nie wiem gdzie mam jeszcze sprawdzac czy dopisalo mi te godziny Turbo mlyna,jezeli nie mam go w ikonce mlyna po lewj stronie..???? Tam zostalo mi raptem jeszcze 12h..
    Nie pytalam o platnosc sms.. bo w moim przypadku taka platnosc nie miala miejsca.
    Jesuuuuu.. ale jestem durna!!!! Sorry!!! Faktycznie mnie zacmilo czy jakas inna demecja!!! Mam dopisane!!! Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie..:inlove::inlove::inlove::oops::oops::oops: Mlyn na 4 miesiace xDxDxD

Poprawiłam cytowanie tak aby Twoja odpowiedź była czytelna a nie połączona z cytatem.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 kwietnia 2017
  2. Patrymon

Patrymon Czeladnik forum

Nadal niestety nie ma wyboru płatności poprzez wysłanie sms.

3. karolamba

karolamba Baron forum

wczoraj nie można było zapłacić smsem za młyn a dziś jak się udało to tak naprawdę się nie udało bo sms poszedł kasy nie ma młynu też nie ma

4. agaleidis

agaleidis Czeladnik forum

Nie ma i pewnie nie będzie,dziwne jest to że od 3 miesięcy ludzie piszą i się skaża a nic z tym nikt nie zrobił i nie naprawił w przeciwieństwie jak są jakieś nowe ewenty to zaraz, jak coś nie gra i nie działa jest naprawiane od razu .....a tu cisza i cisza i pewnie znowu nic się nie stanie z tym tematem.pozdrawiam

5. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Jest
    Wejdź w opcje sklepu tam wyświetli Ci się zakup za sms
    Kik i wejdziesz do

zzizzie lubi to.
  6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Jak napisał BA_Ghost - dopytaliśmy, a otrzymana odpowiedz brzmi:
    Osoby, które nie posiadają formy płatności SMS proszone są o wybranie innej z dostępnych szybkich form płatności.
    Przykro mi, ale inaczej nie jesteśmy w stanie pomóc.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 kwietnia 2017
  7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Potwierdzam - zdarzyło mi się parę razy kupować ten abonament i sporo się natrudziłam, zanim wykryłam ten powrót do sklepu.
    Ze strony z tym wyborem form płatności typu karta paysafe, bank itd trzeba wrócić do sklepu przyciskiem na górze po prawej - i wtedy magicznym sposobem pojawia się tam opcja płatności smsem.
    Polecam :)

agniecha$ lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

To może dla ułatwienia podam jeszcze krok po kroku co należy zrobić żeby opcja sms się pojawiła:

Klikasz w oknie Newsy lub w zegarze eventowym ikonę Młyna, otwiera się okno:

[​IMG] Klikasz Kup, otwiera się okno:

W zakładce z Listą zakupów usuwasz pakiet klikając na krzyżyk, pojawia się informacja, że koszyk jest pusty:

[​IMG] Klikasz Zamknij.

Okienko się zamyka i jesteś z powrotem w sklepie gdzie masz już opcję płatności sms:

Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie?

9. Megan

Megan Komandor forum

Nie rozumiecie tych osób co nie mogły zapłacić za abonament na młyn poprzez SMS, bo po powrocie do sklepu nie było takiej formy płatności, była tylko jedna, tak ja na dołączonym screenie.

Wczoraj go zrobiłam lecz nie chciało mi się już zaglądać do gry, zaznaczam że do dnia wczorajszego było wszystko w porządku, bo młyn kupowałam za każdym razem i nigdy nie było z tym problemów.

Coraz częściej są błędy w grze, jak nie zakup florków, gdzie kasa jest pobierana z konta a florenów nie dopisuje, to tym razem była sytuacja z młynem.

Alicjanastka lubi to.
  10. SMOD_Atena

Megan jeśli podane czynności nie przynosiły pozytywnego rezultatu to tak jak napisała TL_Mouse:
    Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

11. Megan

Megan Komandor forum

Wrzuciłam ten screen, żeby udowodnić że u niektórych osób nie było wyboru płatności poprzez SMS, tu już nie chodziło o zakup tylko o ten błąd i od kogo lub czego to zależało.

Oczywiście teraz już jest po fakcie, bo i tak nie ma możliwości zakupu młyna, lecz miałam wczoraj wrażenie, że większość graczy jakby nie wierzyła, że jest taki błąd, część modów również, czyli farmerze radź sobie sam:)

12. SMOD_Atena

Megan rozumiem i dziękuję, ale udowadnianie nie jest konieczne. Takie sytuacje są sprawdzane, postępowanie w jednych i drugich zostało podane. A w związku z tym, że czas mini-eventu minął, pytań nie ma to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.