Abonament na młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika RosesFarm, 11 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Czy mozna kupić. młyn sms-kiem ? Gdzie szukać numeru BIG...?Klikajac na młyn- wyświetlaja mi się oferty kupna przelewem i za florki..

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Oczywiście można, ale tutaj trzeba trochę pokombinować.

Jak wejdziesz w możliwość kupna pakietu pojawi Ci się takiego okienko:

Bez tytułu.png

Klikasz wróć do sklepu (zaznaczone na czerwono), i tam wybierasz opcję drugą(dolną) ona pomoże Ci zakupić smsem pakiet.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

babula40 lubi to.
  3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Kliknij najpierw na to
    Przeniesie Cię na inną planszę na której u góry kliknij na powrót do sklepu.

Potem już pokaże Ci się

Klikasz na formę płatności przez sms i gotowe :)

babula40 i -norbijas- lubią to.
  4. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

Co miesiąc tak robiłam i było ok. , dziś kiedy kliknę "wróć do sklepu " pojawia mi się tylko 1 pakiet - przelewem

5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Może spróbuj na innej przeglądarce.
    Sms-em można zakupić bo mam taką opcję u siebie na farmie.

babula40 lubi to.
  6. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

Poradziłam sobie inaczej , wysłałam kopię sms-a z marca :D

draculik34 lubi to.
  7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Musi być jakiś błąd, bo ja i moja sąsiadka też nie mamy opcji kupna przez sms-a.
    Widzę, że Kasia poradziła sobie wysyłając kopię, też spróbuję.:)

babula40 lubi to.
  8. Megan

Megan Komandor forum

Miałam o tym samym pisać już wcześniej, też nie mam opcji zakupu przez SMS, sprawdzałam na trzech przeglądarkach.
    Zawsze kupowałam poprzez SMS i do dzisiejszego dnia nie było z tym problemu.
    Kupiłam abonament na młyn korzystając z paysafecard.

babula40 lubi to.
  9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

poradze Wam jak to zrobic by kupic smsem..
    wybieramy najpierw forme platnosci...
    w moim przypadku jest to paypal
    nastepnie klikamy ,,wroc do sklepu
    i otwiera nam sie mozliwosc zaplaty przez sms

babula40 lubi to.
  10. Megan

Megan Komandor forum

Ja o tym wiem, bo tak do tej pory robiłam, mam tylko jedną formę płatnością tą górną a nie ma wcale tej poprzez telefon, czyli sms-em.

babula40 lubi to.
  11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Dopytuję o ten rodzaj płatności - proszę o cierpliwość. Jak tylko uzyskam odpowiedź to się podzielę.

12. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Tez tak zawsze robię, ale tym razem nie ma w sklepie opcji kupna sms-kiem

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Do tej pory kupowałam tak jak piszesz ale dzisiaj jest jakiś problem u wielu graczy i nie otwiera się okienko z możliwością płacenia sms-em
    Ja poradziłam sobie i kupiłam wpisując dane z marca.

Megan lubi to.
  14. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Dokładnie też tak mam. Nie ma opcji zapłaty smsem

15. alusia-milusia

alusia-milusia Mieszkaniec forum

Uff.. kupilam Abonament na mlyn x 3.. placilam przez Paypal.. i nic...nie dopisalo ! Dwa pakiety kupialm z rana,jeden przed chwila.. i...niestey.. nadal nie dopisalo :( Nigdy nie mialam problemu z ta forma platnosci!
    Czy mial ktos jezszce taki problem..???
    Jezeli okaze sie ze pieniadze zostaly wziete z konta,a mnie nie dopisalo.. to nawet nie wiem jak reklamowac,ale to okaze sie dopiero wieczorem jak slubny zjedzie do domu :(

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2017
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Próbowałaś dokonać zakupu tak jak jest pokazane i opisane w poradniku? :

Jeśli wybór między pakietem za sms i inne metody płatności pojawia się tylko przez chwilę, należy usunąć pakiet z koszyka:

alusia-milusia czy aby zobaczyć czas działania bonusu najechałaś kursorem na pewno na ikonę Turbo młyna w swoim awatarze?

17. SMOD_Atena

alusia-milusia Twój post z samym cytatem bez żadnej treści usunęłam.

18. alusia-milusia

alusia-milusia Mieszkaniec forum

Tak, nie kupuje pierwszy raz.Tam zreszta sa tylko dwie opcje,ta druga to za 75fl.
    Dokonalam transkacji czwarty raz! Jest info ze zakupy powidlu sie.. a mlyna jak nie dopisalo tak nie dopisze.. chyba.. Obawiam sie ze slubny moze sie letko wsciec jak sie okaze ze wzieli z konta 8$ a ja bez mlyna..czarno to widze... :oops:

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2017
  19. SMOD_Atena

alusia-milusia ale ja pytałam, w którym miejscu sprawdzasz czas działania turbo młyna?

Poza tym w poprzednim poście zamieściłam podpowiedź z poradnika, co trzeba zrobić żeby pojawiła się opcja sms, próbowałaś tak zrobić?

20. SMOD_Atena

alusia-milusia zamieść proszę screen z widocznym czasem działania turbo młyna u Ciebie, wtedy nie będę miała wątpliwości, że nie patrzysz np.. na ikonę w zegarze eventowym.

A jeśli próbowałaś zrobić tak jak jest pokazane w poradniku i nadal nie masz wyboru płatności sms, to tak jak napisał BA_Ghost:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.