Abonament na młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bobinek, 18 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Mam pytanie jak mogę sprawdzić jak długo mam jeszcze aktywny zakupiony ostatnio abonament bo nie pamiętam czy kupiłem jeden czy dwa.

2. -helios1005-

-helios1005- Czeladnik forum

No właśnie. Zakupiłem abonament na młyn i nie wiem , czy on od razu dział czy musze go jakoś aktywować ? Gdzie sprawdzę ile jeszcze zostało czasu ? Proszę o podpowiedz. Pozdrawiam.

3. farma-wk

farma-wk Czeladnik forum

Mam takie samo pytanie jak Ty, czekam na odpowiedź.

4. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Czy działa od razu widać bo czas robienia pasz jest połowę krótszy ale jak długo jest jeszcze aktywny tego wlaśnie nie wiem.

5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Pod zegarem jest koleczko z herbem. Jak sie na niego kliknie, to sie rozwinie i tam widac wszystkie odpalone bonusy, lacznie z abonamentem na mlyn (ikona wiatraka). Gdy sie na wybrana ikone najedzie mysza, to pokaze sie pozostaly czas trwania danego bonusu.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zagma dziękuję za pomoc.

Dla ułatwienia dodam grafikę : [​IMG]

Czy są jeszcze jakieś pytania?

7. Bobinek

Bobinek Młodszy ekspert

Dzięki znalazłem pozdrawiam i można zamknąć

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie na życzenie Autora temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.