Abonament na młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Iwka75, 13 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Iwka75

Iwka75 Czeladnik forum

Dlaczego nie mogę kupić abonamentu na młyn za sms'a bo co chwilę włacza mi się płatność innymi środkami i nie mogę w ogóle wejść tą płatnością!

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jak pokaże Ci się koszyk z inną metodą płatności to zamknij ten koszyk krzyżykiem i za chwilę wyskoczy Ci okno z zapłatą SMSem.

3. Iwka75

Iwka75 Czeladnik forum

Dzięki ale ta metoda u mnie nie działa i ciągle powraca metoda płatności kartą lub przelewem...

Czy ktoś może mi powiedzieć co się tutaj dzieje z tym? Po włączeniu płatności tylko na moment pojawia się płatność smsem, ale to jest tak szybki moment i potem są tylko BANKI!!!!

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 lutego 2016
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Yaris_123, dziękuję za pomoc.

Iwka75, ten sposób działa. Na spokojnie wejdź proszę w zakupy abonamentu, przeniesie Cię do płatności kartą, itp...po prawej stronie w koszyku " Pełne koryta " - zamknij czerwonym krzyżykiem, potwierdź info " Twój koszyk jest pusty " kliknięciem " Zamknij " i pojawi się płatność sms.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Nowe pytania się nie pojawiły zatem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.