abonament na młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewelinka2311, 19 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewelinka2311

ewelinka2311 Czeladnik forum

nie można kupić abonamenty za sms? mam tylko przelewem i za florenty.

Przepraszam jeżeli nie doczytałam czegoś

2. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

To samo jest u mnie, mignie zakup za sms i otwiera się zakup jak napisano wyżej :(

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wygląda to na chwilowy błąd,już kiedyś występował.Dziękuję za informację,przekażę odpowiednim osobom.A doraźnie bardzo proszę w oknie zakupu kliknąć na "x" w prawym górnym rogu (rezygnacja z zakupu) i po powrocie do sklepu powinna ponownie pojawić się możliwość płatności sms-em.
    Napiszcie proszę czy się udało?

mase3 lubi to.
  4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Kliknijcie na pomarańczowy x:

Potem w wyskakującym okienku na niebieski napis "Zamknij" i znów wybierzcie opcję zakupu SMS.

eliza9070 i piotrs lubią to.
  5. ewelinka2311

ewelinka2311 Czeladnik forum

niestety nie działa, próbowałam kilka razy, przelogowałam się, poczyściłam ciasteczka i dalej nic, czyli to chyba u nich

edit: dobra poszło teraz za setnym razem chyba

Ale nie wpadłabym na to, żeby w ten sposób to zrobić, dziękuję :*

6. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie wiedziałam, że można SMS zapłacić za abonament, mam za floreny, kartą itd.- SMS- em nie znalazłam. Jak płacić SMS-em?

7. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Kliknij na zegar po prawej stronie gry i na ikonkę młyna, przekieruje Cię do sklepu i dalej zrób tak:
    Opcja za sms jest pod tą za floreny i na niebieskim polu jest KUP zamiast 75FL

kabokazekana i ***kacper*** lubią to.
  8. SMOD_Atena

{Monia},dziękuję za pomoc.

Liliowafarma, czy u Ciebie również ten sposób zadziałał?

***kacper*** po wejściu przez zegar eventowy do sklepu,zamknięciu okna,tak jak na obrazku wklejonym przez Monię,wróć do sklepu i pojawi Ci się takie okno :

***kacper*** lubi to.
  9. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki bardzo za rady. Miłego dnia.

10. wojtek260603

wojtek260603 Forumowy żółtodziób

wysłałam 2 sms na abonament i nic,dostałam zwrotkę ze konto doładowane i też nic,wylogowałam się i ponownie zalogowałam i też nic

11. SMOD_Atena

wojtek260603, a gdzie sprawdzasz to doładowanie abonamentu? Sprawdź proszę klikając na swój herb po lewej stronie okna gry.Nad slotami powinna pojawić się ikona abonamentu.

12. wojtek260603

wojtek260603 Forumowy żółtodziób

no własnie tam sprawdzam,pusto,ale puściłam mlyn i jest krótszy czas robienia paszy więc chyba ok,nie ma tylko tej ikonki młynu z czasem krecenia

13. SMOD_Atena

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika,koniecznie wyczyść ciasteczka flashowe : >>>KLIK<<<
    Jeśli bonus jest aktywny to i ikona z upływającym czasem abonamentu powinna znajdować się w pasku nad slotami.

14. annals388

annals388 Komisarz forum

Zakupiłam pakiet na turbo młyn / przelewem/ niestety turbo się nie załączył.:(
    Może i ja nie mam tylko ikonki. Jak to sprawdzić?

{Monia} lubi to.
  15. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Przeloguj się, kliknij w herb po lewej stronie w grze i tam powinna pojawić się ikonka z Turbo młynem z odliczającym czasem.

16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Dzięki! Ten sposób działa.[​IMG]

{Monia} lubi to.
  17. annals388

annals388 Komisarz forum

No niestety , dalej nie widać.

18. SMOD_Atena

annals388, abonament nie został aktywowany i czas produkcji pasz nie jest skrócony czy tylko ikonki nie masz w odpowiednim miejscu,tak jak poniższym screenie?

19. annals388

annals388 Komisarz forum

Dzięki... ale to ja walnęłam babola. Gapa ze mnie . Wszystko ok. , przepraszam za kłopot.

20. SMOD_Atena

Nic się nie stało,cieszę się że już wszystko u Ciebie w porządku z abonamentem.

Bardzo proszę i skoro już wszystko i u Ciebie działa poprawnie,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.