Abonament dla wygodnych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -troll-, 2 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Do tej pory była możliwość nabycia abonamentu dla wygodnych płacąc przelewem na poczcie korzystając z opcji: Przelewy 24. Tam przechodziliśmy na zakładkę: inne i mogliśmy wygenerować przelew pocztowy. Dziś nie ma tej zakładki. Czy jest możliwość płacenia przelewem na poczcie i jeśli jest to jak tego dokonać ?
    Dziękuję.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Sprawdziłam teraz u siebie i wygląda to jak zwykle. Po wrzuceniu do koszyka abonamentu i po przejściu do kasy wyświetla mi się takie okno:
    płatność1.PNG

Po kliknięciu w napis "więcej metod płatności" rozwija się lista, na której mogę wybrać opcję "Zapłać przez Przelewy 24" i kontynuować płatność w tym trybie.
    płatność2.PNG

Dla tej formy płatności otwiera się oddzielne okienko popup. Jeśli się ono nie otworzy, należy zdezaktywować blokadę popup w przeglądarce.

Czy u Ciebie wygląda to inaczej? Możesz dołączyć screen?

3. -troll-

Miło mi i dziękuję za próbą pomocy ale chyba się nie zrozumieliśmy. Pisałem o : PRZELEWY24 i tam była zakładka - INNE, gdzie mogłem wygenerować normalny przelew bankowy opłacany na poczcie. Dziś w zakładce PRZELEWY24 nie ma tej możliwości, a ja muszę to zrealizować na poczcie a nie w banku czy za pomocą telefonu, karty itp. Normalny przelew na poczcie. bo tylko taką mam możliwość. Mówiąc inaczej muszę zapłacić gotówką i żadna inna opcja nie jest możliwa.
    To co proponujesz żąda jakiegoś kodu 16 cyfrowego - nigdy z tego nie korzystałem i jest to dla mnie czarna magia, gdybyś wyjaśnił to będę wdzięczny.

Dodam jeszcze że gdy najedziemy wskaźnikiem myszki na I -(informację) przy Przelewach24 to dalej wyświetla się możliwość zapłaty na poczcie gotówką ale jak to zrobić kiedy nie można wygenerować przelewu ze wszystkimi danymi.

4. BA_Marion

Chyba już wiem o co Ci chodzi. Niestety, z tego co widzę usługa Przelewy24 została ograniczona do określonych banków. Nie można zrobić z jej wykorzystaniem płatności na poczcie.
    Ale skoro fizycznie udajesz się na pocztę, to możesz tam kupić Paysafecard. Sprowadza się to do tego, że za określoną kwotę kupujesz 16 cyfrowy kod, który wykorzystujesz do płatności. Nominały wynoszą 20, 30, 50, 100 i 300 złotych. Przykładowo - chcesz kupić abonament dla wygodnych za 39,99 zł. Kupujesz na poczcie (albo w innym punkcie gdzie PSC można kupić - markety, kioski Ruch itd.) dwa kody za 20 zł. każdy (łącznie 40 zł.). Idziesz do domu, wracasz do zakupu abonamentu wybierając opcję zapłać przez Paysafecard i wpisujesz w okienko pierwszy z kodów. Na końcu tego okienka jest znak plus, po kliknięciu którego możesz wpisać kolejny kod. Następnie akceptujesz OWH, klikasz "Płatność" i gotowe. Przelew jest natychmiastowy, tak więc po odświeżeniu gry pomocnicy będą już u Ciebie.

Zamiast 2 kodów po 20 zł. możesz kupić np. 1 kod za 50 zł. Wtedy po zapłaceniu za abonament zostanie Ci do wykorzystania 10,01 zł., które możesz wykorzystać w przyszłości. Tu nic nie przepada, tylko nie zgub tego kodu.

Listę punktów, gdzie u siebie możesz kupić PSC znajdziesz w internecie - wpisz w wyszukiwarkę "paysafecard punkty sprzedaży".

Czy chciałbyś jeszcze o coś dopytać w związku z tym?

-troll- lubi to.
  5. -troll-

Wielkie dzięki za konkretną pomoc, właśnie wróciłem z Żabki i załatwiłem to tak jak piszesz. Pozdrawiam serdecznie. Temat można zamknąć.

6. BA_Marion

Cieszę się bardzo:) Od siebie dodam, że w grach online korzystam wyłącznie z płatności Paysafecard i to od lat... Życzę miłego dnia i temat w takim razie zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.