Abonament dla wygodnych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jolkajolkajolka, 1 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolkajolkajolka

jolkajolkajolka Forumowy żółtodziób

postanowiłam zafundować sobie odrobinę wygody i wykupić abonament dla wygodnych ale zaskoczyła mnie informacja zawarta w ofercie której do końca nie rozumiem ponieważ zawsze płacę za usługi BP przelewem bankowym online [​IMG][​IMG]

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

jolkajolkajolka czas księgowania przelewu bankowego wynosi między 3, a 5 dni roboczych, co może spowodować, że wpłata wpłynie po zakończeniu się wyprzedaży pomocników i spowoduje problem z otrzymaniem tego, co zakupiłaś/eś, dlatego polecane są szybkie metody płatności.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. jolkajolkajolka

piszesz myszko że polecane są szybkie metody płatności :) myślałam że przelew online do takich należy dlatego proszę o ewentualne podanie szybszej formy ;)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapoznaj się proszę z tym tematem : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Polecam paysavecard , kupujesz w kiosku wbijasz kod i kupujesz od razu co chcesz w grze.

6. jolkajolkajolka

Dziękuję, można zamknąć ;)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bari06, dziękuję za pomoc, również polecam tę formę płatności.

I skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.