A to co za kino ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

http://screenshooter.net/2690750/nyhlqnr
    Pytanie mam bo akurat robiłem ankietę w kinie i wyskoczyło Mi takie tam
    Pytanie- czy tak wygląda ta ankieta ?a jeśli tak to jak to zakończyć aby przyznało te 30 KPo_O

malinarp lubi to.
  2. Wiesz co ??? :)nie wiem co to jest ale chyba jest to jakiś błąd wyświetlenia, za każdym razem masz takie coś ???:)

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Nie pierwszy raz
    Dodam że po wyjściu z kina wszedłem ponownie była jakaś reklama i wtedy już było OK tzn oczywiście nie obejrzałem (byłem w innym zakątku cyberprzestrzeni ) KP doliczyło

PS> a to nie są jakieś adresy serwera BP ? (tak sie tylko pytam bo sie nie znam ))

malinarp lubi to.
  4. Dopytam o to bo na chwilę obecną nie mam pojęcia co to jest :)

Chwila cierpliwości :)

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Po kodach (a razej szczątkach, bo specjalistą nie jestem) wygląda mi to na informacje dotyczące ankiety i Twoich odpowiedzi lub odpowiedzi możliwych do zaznaczenia. Nie jest to oczywiście efekt pożądany, ale nie wygląda na szkodliwy. Możesz oczywiście zgłosić się do Pomocy Technicznej, zostanie to przekazane dostawcy tej ankiety.

6. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

BA_czerwona to co na screenie to tylko jest kawałek tych kodów xDa ankieta była tą BP więc trza byłoby zgłosić do Pana Wojchilli bo to ten Pan jest "łącznikiem " :pxD
    Ale OK oddajcie za Moja fatygę te 30KP i nikomu nie będę głosił xD- bo nasz informatyk będzie musiał sie leczyć psychicznie że nawet kino się spsuło na maxa;) - to żart
    Do zamknięcia
    Dziękuję

7. Również dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.