-_Amidamaru_-

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika -_Amidamaru_-, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dobry wieczór, przyszłam zapytać co słychać? Jak sobota mija? Miłego wieczorku :)

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

jej jaka dama xD śliczna :)

3. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

o hej, a wszystko dobrze.
    bylam wczoraj w kinie na greyu:sleepy:
    a co u Ciebie :p
    dziekuje, ale juz chora... oczko jej zaszlo ropka... skleilo sie i nie moge tego rozkleic. :mad::mad::mad:
    bylam z nia u lekarza ale dostala leki i tyle.
    oby jej szybko minelo

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeeee o rany :eek:o_O i jak? :p

a może rumiankiem jej przemyj?

5. -_Amidamaru_-

rumianek odpada bo uczula, wet zabronił.
    dostaliśmy płyn, krople i działamy.
    już jest ciut lepiej

6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

jestem ciekawa jak Ci się podobało, bo słyszałam, że książka trochę zboczona :D A o filmie w radiu ktoś się wypowiadał, że słaby i przereklamowany. Ja nie wiem, nie widziałam, nie czytałam, więc zbieram relacje

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

właśnie ja tez jestem ciekawa jak film, książkę czytałam ale zupełnie nie w moim klimacie, nawet nie chodzi o to czy zboczona czy nie, ale jakoś mi sie strasznie dłużyła i jednak wolę fantasy i SF niż takie :p

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jeżeli mogę to też proszę o recenzję filmu :)
    Książkę mam w planach przeczytać, co do filmu ciągle się waham... :p

9. -_Amidamaru_-

Hmm,
    Jak dla mnie film był naprawdę ok. Spodziewałam si czegoś gorszego, sami aktorzy na zdj. mi się nie podobali. Na filmie oddali się swoim rolom w 100 %.
    Moim zdaniem zanim się obejrzy film - warto przeczytać książkę - chociaż tą pierwszą część.
    Fakt, film zawierał kilka pikantnych scen - ale nie aż takich i wcale z drugiej strony ich tak dużo nie było.
    Byłam z narzeczonym - jemu też się pdobał film choć to nie w jego stylu.
    No i zleciał za szybko :)

SMOD_Wadera* lubi to.
  10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ha, czyli jednak nie jest przereklamowany. Facet, któremu się taki film podobał, no to musi mieć coś w sobie :D

11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Wow jak facet taki film obejrzał i niczym w ekran nie rzucał to warto go obejrzeć :)
    No no no... Ale jak radzisz najpierw książka :p
    Pozdrawiam wieczorowo :)

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dzień dobry :)

jak tam kociaki? dziś mają święto :)

13. -_Amidamaru_-

Sama byłam w szoku... Na początku jego mina była trochę nie tego, ale później już mu się zaczęło podobać.
    Sam powiedział że jak wyjdą kolejne części to jedziemy obowiązkowo.
    Ale za to ja obiecałam że pojde z nim na najnowszego terminatora :D to dopiero będzie masakra :D
    Hej, a no dobrze.
    Laki znowu gdzieś polazł już go 2gi dzień nie ma.
    Pusia oczko ma chore, nie wiem co zrobiła czy się uderzyła czy co.
    A tak to fajnie.

Oj to muszę im dziś coś dobrego do jedzonka dac, tylko co ?:D
    jak one sama dobre rzeczy jedzą :D

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

odwieczny problem- jak pozytywnie zaskoczyć rozpieszczonego zwierza ;)
    no to najwyższy czas, by ten łazik wrócił świętować do domu ;) a to oczko poważnie chore?

przyjemnego dnia :)

15. -_Amidamaru_-

No pięknie z tym oczkiem nie jest.
    Zapuchnięte, zaropiałe - dziś już jest lekka poprawa. Nie wiem co ona zrobiła... czy się uderzyła, czy może od szczepionki (ale to chyba oba oczka by były chore) a może z powietrza (nie nauczona na dworze ) a jak jechaliśmy do weta to trzeba było ją do autka przenieść.

Dziś dałam jej antybiotyk, tabletkę - za 2 razem się udało i połknęła.
    zobaczymy czy coś się poprawi

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

biedna kicia, oby szybko wyzdrowiała :)

17. -_Amidamaru_-

Już jej lepiej, ale ale pusia ma chcicę :D

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

czeee sąsiadka xD
    ciesz się, że masz kota, spróbuj zakroplić krople do oczu... szynszylowi 8) ubaw po pachy :p pisku co nie miara i Ci jeszcze nawtyka na koniec i obszczeka xD

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Agatko - to współczuje tych nieprzespanych nocy ;) pamiętam, takową i te błagania "kocie, przymknij się choć na chwilę" ;) a Ty chciałabyś Pusiowe maluchy? ;)

Paulinko - takiej akcji to jeszcze nie widziałam :D

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja niestety widziałam, prawie przez 2 tygodnie jak jej krople musiałam zakraplać :p na koniec potrafiła strzelić focha i tyłem siedzieć w rogu klatki przez iks czasu nawet głaskanie nie pomagało i smakołyki :oops::pxD a u weterynarza jakie były fochy i wrzaski ... że łooo jeju xD