-_Amidamaru_-

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika -_Amidamaru_-, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oooo nie, nie, nie xD chodzenie na zakupu dla mnie to jest chyba najgorsza kara jaka może być :oops: a jak mam iść kupić sobie coś z ciuchów.... to zapieram się rękami i nogami jak dziecko xD
    a ja nadal twierdze, że ooooo nie, nie, nie :D xD ... chociaż.. racja.. dobra przyznaje, że 1/3 wypłaty puszczam w antykwariatach :oops: :p xD

-_Amidamaru_- lubi to.
  2. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Oj kochana, no właśnie... dawno Cię nie widziałam.
    teraz moja kolej, niedłgo Cie nawiedzę hihi :D
    i ja i mój domuś cieszymy się że zajrzałaś :)

Morrigan- mnie się ostatnio jakaś klepka w głowie przestawiłą :D bo zawsze miałam problem ze zdecydowaniem sie... a teraz... wchodzę np. do sklepu, wiem za czym patrzeć i biorę od razu... :D aż dziwne to jest ale niech będzie :D

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

z ciuchami polecam zakupy w sklepach internetowych 8) inaczej praktycznie nie kupuję - a to brak czasu, a to cierpliwości ;) natomiast w wersjach online popularnych sklepów to potrafię poszaleć :D:D:D i jeszcze mi się nie zdarzyło, bym żałowała zakupu :)

miłego weekendu, Dziewczęta :D:D

4. -_Amidamaru_-

to tak jak i ja!
    ostatnio jak na allegro była darmowa dostawa to dziennie przez tydzień po 3-4 razy były do mnie przesyłki, kurierski rzecz jasna :D
    mój mężczyzna jest listonoszem, więc go nie obciązalam oczywiście, bo jeszcze by mi zabrał swoją kartę 8)8)8)

miłego! :inlove:

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja właśnie zawsze mam problem, bo a to krój, a to materiał a to jakieś dziwne ozdoby :oops: a niektórych rzeczy to nawet za darmo bym nie chciała :oops: ale ja mam ogólnie tez specyficzny gust jeżeli chodzi o ciuchy :) poza tym denerwują mnie ludzie i takie łażenie od sklepu do sklepu :oops:
    hmmm, szczerze to nigdy nie kupowałam przez neta ciuchów, inne rzeczy tak ale nie wiem czy bym się zdecydowała na zakup ubran, muszę jednak cos przymierzyć ... pomarudzić i dopiero kupić :p ;)
    miłego weekendu :)

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a no chyba że tak :) ja kupuję w sklepach, które istnieją też stacjonarnie - więc przymierzyłam różne części garderoby, rozmiar zawsze się zgadza i wymiary podawane w sieci też mnie nie zawiodły :) no a od jakiegoś czasu, już nawet buty zamawiam w sklepie internetowym do odbioru w salonie - co prawda muszę się do sklepu przejść, ale mam pewność, że coś ładnego tam na mnie czeka :D a butów to już jednak bez przymierzenia nie kupię.. ;) spora oszczędność czasu i nie ma snucia się po sklepach, aby sprawdzić, co gdzie jest i czy w ogóle jest, a co za tym idzie - odpadają czynniki denerwujące ;)

no ładnie, ładnie :) mój mi karty nie zostawia...wie, co by to oznaczało ;) choć akurat z tym serwisem mam różne doświadczenia - zdarzyło mi się kupić coś, co całkiem nie przypominało produktu z oferty :oops:

7. -_Amidamaru_-

heeej :)

co u Was ?
    u mnie nuuudy ;(
    czekam na g&t, może uda mi się upolować poziomkowca bo nie mogę trafić.

P.S mam wolne miejsce w znajomych także jak jest ktoś chętny zapraszam :)

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hej ho ;) chyba się wprosiłam bo też miałam jedno wolne :)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

czyli ja się spóźniłam? :( ech..poczekam więc na kolejną okazję :) poziomkowca chyba mam podwójnie, jeśli mnie pamięć nie myli, więc możesz się zgłosić do mnie z przypominajką :)

miłego weekendu życzę :D

10. -_Amidamaru_-

O proszę, ale mam fajną sąsiadeczkę hihi :D

Zobacz, Ty masz podwójnie, a ja trafić nie mogę no......
    Może okazja się niedługo znajdzie bo już mi jeden sąsiad zaczyna czerwienieć, także...........:)

Wiecie co?
    odchudzam się :eek:
    muszę zrzucić 5 kg..................\nie wiem jak ja o zrobię.......................:d:p

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

haxD nie łoddam, moja sąsiadka :p xD
    i ja się bardzo cieszęxDxD

nic strasznego, ja już 4,7 zrzuciłam :) tylko fakt faktem, że ostatnio nie moge się zmobilizować do ćwiczeń :oops: powodzenia xD

12. -_Amidamaru_-

Ale my jesteśmy fajne :D
    Kalinka szybko szybko miejsce czeka na Ciebie........ :D

Z tym odchudzaniem to dopiero od poniedziałku działam :D
    Jem mniej i tylko do 18..........
    i pijję 3-4 szkl czerwonej herbaty dziennie :D
    Cwiczyć jeszcze nie ćwiczę, ale troszkę się ruszam przy kinekcie :D
    ale i tak najbardziej mi się jeść chce na wieczór, jak oglądam tv......:D
    trzymam się ostro.:D

o właśnie idę zaparzyć herbatę, trochę sianem trąca ale co tam

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

u mnie główny problem to podjadanie słodyczy a tak to nie miałam jakiegoś większych problemów ... oprócz tego, że do ćwiczeń podchodziłam z 2 tygodnie :p rano mówiłam, dobra dziś poćwiczę.. wieczorem ..dobra od jutraxD ale jak już zaczęłam to poszło:)

-_Amidamaru_- lubi to.
  14. -_Amidamaru_-

Jej a mnie do słodyczy w ogóle nie ciągnie, zjem coś słodkiego raz n 3 tyg i tyle.
    Ja znowu wieczorem robię się okropnie głodna.
    w jakim czasie schudłaś tyle ?;)

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

1,5 miesiąca :) ja niestety mam dużą słabość do słodyczy, ale ogólnie mało jem smażonych rzeczy, nie jem mięsa, jem dużo warzyw itp. ale figurę chyba i tak niestety dostałam w spadku :oops: :p

16. -_Amidamaru_-

Ehh to u mnie odwrotnie.
    Przytyłam przez mojego faceta, bo on tak ciągle je i je a jak on je to i ja jem znaczy jadłam, bo jak się zobaczyłam w lustrze jak porozpychałam brzuch to już nie jem. Miśkowi też się przytyło bo rzucił papierochy.
    Zebym znowu wazyła 55 kg i będzie super :)

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

łeee ile chcesz ważyć? o_O
    ja mam jeszcze problem w pracy, nie mamy kuchenki czy lodówki, więc jak chłopaki zamawiają coś niezdrowego .. to i ja też, ale teraz już sie pilnuje :)

18. -_Amidamaru_-

55 bo reraz wazy mi się 60 :(
    a co 55 to też za dużo ?:D

no najgorzej sobie odmówić tego niezdrowego :)

19. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie, ja po prostu ważę troche więcej :( -.- chyba się muszę znowu zmotywowac :p

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też tak czasem mam, że nie mogę trafić długo czegoś...pamiętam morelę...wszystkim wypadały dziesiątki, a ja dłuuuugo jej nie miałam ;)
    może będzie i moją sąsiadką...jak przyjmie zaproszenie ;) :p a wytrwałości w postanowieniu zrzucania gratuluję i nieco zazdroszczę ;)

zaproszenie wysłane :D
    czerwonej herbaty niestety nie ruszę, choć zdrowa... ;) ale z tym niejedzeniem wieczorem, to się nie dręcz, po prostu przegryź coś zdrowego i niedużego - mój Mąż wieczorami chrupie marchewki ;)