8 - poziom wykonany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kisia22, 11 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kisia22

kisia22 Czeladnik forum

Zostało mi 9/23 i 13/22 trójkąt nieaktywny - wylogowanie nie zmienia koloru trójkąta -
    zresetowanie czerwonej linii i ponowne jej wykonanie też nie zmienia sytuacji !!!
    Gdzie jest błąd ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę czy masz wymaganą w zadaniu ilość rur wyprodukowanych w młynie, tak jak na przykładowym zrzucie (czerwona ramka):

u2.png

Czy to rozwiązuje Twój problem?

3. kisia22

kisia22 Czeladnik forum

Nie - piszę, że mam 9/23 i 13/22 trójkąt nieaktywny !!! - zużyłem wymagane 23 i 22 rury !!!!

W młynie pokazuje też, że zalega 9 i 13 rur !!!

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 sierpnia 2023
  4. SMOD_Atena

Skoro masz 9/23 i 13/22 (posiadasz/wymagane) to znaczy, że masz za mało 14 rur prostych i 9 zagiętych. Wyprodukuj te brakujące a wówczas trójkąt do zaliczenia zadania będzie aktywny. W młynie widzisz tyle rur ile faktycznie masz aktualnie na stanie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 11 sierpnia 2023
  5. kisia22

kisia22 Czeladnik forum

Sprawdzę za godzinę po kolejnym zbiorze.
    Jeżeli brak rur to nie powinno pokazywać koloru wykonania ciągu rury !

6. SMOD_Atena

Cytując poradnik:

"Pamiętaj, że rury można ułożyć w dowolnym momencie, ale nagrody otrzymamy wtedy, kiedy po wyprodukowaniu wymaganej liczby rur puścimy przez nie koktajl.
    Nagrody odbieramy z każdej planszy po kolei, po wykorzystaniu 10 plansz możemy je zrestartować.

Szczegółowy opis mechaniki eventowej można znaleźć w faq do IV edycji -> Frappé Olé IV"

Daj proszę znać czy wyprodukowanie brakujących rur rozwiązuje problem?

7. kisia22

kisia22 Czeladnik forum

Wyprodukowałem brakujące rury.
    Po zresetowaniu wszystkich rur - ponowne ułożenie dało rezultat.
    Na innych farmach nie miałem tego problemu /10 zadań/
    - produkuję osobno na każdy poziom - pewnie wczorajsze zawirowania mi namieszały !
    Dziękuję
    Pozdrawiam

8. SMOD_Atena

Super, że się udało.
    A skoro nie masz już pytań to temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.