61 poziom biblioteki

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika sekutnicowata, 31 maja 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sekutnicowata

sekutnicowata Aktywny autor

W poradnku jest ze mozna robic dalej beda losow poziomy czy sa dopisywane wisniowe talary czy max jest do zdobycia 32 moze ktos jest wstanie odpowiedziec

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, 61 poziom można robić dowolną liczbę razy i otrzymamy:
      • 2 x Wiśniowy talar - za prawidłowe posortowanie książek w wyznaczonym czasie,
      • nagroda pocieszenia 1 x Wiśniowy talar - gdy nie zakończycie gry w czasie (zamyka się wtedy automatycznie) oraz gdy sami zamkniecie minigrę przed jej zakończeniem.
    Uwaga! Nagrody pocieszenia nie są otrzymywane jeśli zamiast zamknięcia minigry, zostanie ona odświeżona.
    Nagrody pocieszenia można zdobywać wielokrotnie na danym poziomie, pozostałe nagrody są jednorazowe.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Można też wrócić, do gierek niezrobionych w wyznaczonym czasie i dopisuje wtedy nagrodę dodatkową, której poprzednio się nie zdobyło.

4. SMOD_Atena

Dziękuję za pomoc.
    Zgadza się, pod warunkiem, że ułożymy książki w wyznaczonym czasie. Jeśli czas ponownie zostanie przekroczony to nie ma już żadnej nagrody.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie?

5. sekutnicowata

sekutnicowata Aktywny autor

to znaczy ze to jakis bład bo na drugim koncie układałam kika razy 61 pozom i niestety nie dopisuj talarow mam tam nadmiar rosiny eventwej i wpadaja wylotki ale układajac cały czas mam tylko 32 talarki wisniowe

6. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Nie ma ograniczeń tego typu ograniczeń (32 wiśniowe talary max). Gram teraz na 61 poziomie i WT cały czas się dopisują - 2 szt. gdy rozegram grę z sukcesem, 1 szt. gdy zamknę grę krzyżykiem albo gdy skończy mi się czas (wtedy gra sama się zamyka). Można tak grać aż do końca eventu, na ile wejściówek starczy.

Może odświeżałaś grę zamiast zamykać? (jest ostrzeżenie o tym w FAQ). Na forum nie wyjaśnimy co się dzieje. Jeśli błąd się utrzymuje pomimo wyczyszczenia przeglądarki (historia przeglądania, ciasteczka), pozostaje kontakt z Pomocą techniczną (w języku angielskim lub niemieckim). Oczywiście zgłoszenie trzeba wysłać z konta, którego błąd dotyczy.

Czy masz jeszcze pytania?

7. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.