6 urodziny - prezent lojalnościowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Novhilien, 14 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Novhilien

Novhilien Forumowy żółtodziób

Witam :) Wiem, że sporo czasu minęło już od urodzin Farmeramy i od dopisywania prezentów lojalnościowych do kont graczy, ale dopiero teraz zauważyłam u siebie brak tego itemu. Co więcej, nie przypominam sobie komunikatu z prośbą o zaakceptowanie upominku (o którym jest mowa w Oficjalnych Ogłoszeniach). Przejrzałam pasek dekoracji i ogród ozdobny kilka razy i na pewno nie mam nigdzie wystawionego tego itemu. Jest jakiś sposób na rozwiązanie tej sytuacji?Nie ukrywam, że bardzo chciałabym mieć ten item, bo jest po prostu śliczny :) Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam :)

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Napisz do pomocy technicznej,innej rady nie ma.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foczunia84, dziękuję za pomoc.

Novhilien, informacja o prezencie lojalnościowym oraz przycisk do zaakceptowania znajdowały się przez 2 tygodnie u wszystkich Graczy w oknie Newsy ( okno, które otwiera się po zalogowaniu do gry). Jeśli nie zaakceptowałaś w tym oknie odbioru itemu to niestety już go nie otrzymasz. Niemniej jednak jeśli chcesz to oczywiście możesz napisać do PT :>>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. Novhilien

Novhilien Forumowy żółtodziób

Dziękuję za odpowiedź. No cóż gapa ze mnie i tyle... Można zamknąć

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.