504 Gateway Time-out The server didn't respond in time.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pretorianka, 9 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

U mnie to samo... pasek do 26% i lipa.
    Dzięki za podpowiedź, teraz choć na forum można coś napisać.

2. Poisencja

Poisencja Czeladnik forum

U mnie również 26% i wylogowuje. Zróbcie coś z tym !!!!!!!!!!!!!!!!! Około godziny 16 udało mi się zalogować a teraz od godziny....... może zostawię bez komentarza. Dzięki za podpowiedź jak dostać się na forum- tu również nie mogłam wejść i sądzę, że osób, które chciałyby się tu podzielić swoim wkurzeniem i bezradnością jest znacznie wiecej!

3. chrisacid

chrisacid Forumowy żółtodziób

jeszcze trochę i posiane rośliny staną się zielskiem... kto zrekompensuje farmerom straty?
    ...
    dzięki "foremka" za podpowiedź - bynajmniej można z tego miejsca pozdrowić techników :)

4. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Pozdrowienia dla techników:wuerg:

Poisencja i chrisacid lubią to.
  5. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

mnie również cały czas wywala z farmy.....co z ciągłościa logowania na koncie ?

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

agi31, ja również nie mogę się zalogować do gry, problem dotknął Graczy we wszystkich krajach.
    Wszystkie informacje, które otrzymujemy przekazujemy w formie ogłoszenia.
    Liczę, że zostanie to naprawione niebawem.
    Nie potrafię Ci odpowiedzieć na to pytanie, przykro mi.

7. 1anian

1anian Czeladnik forum

A więc czekamy....:cry:

8. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

dzięki Mouse , mnie się już udało zalogować.....Wy też wiec próbujcie :)

9. GumiGumisia

GumiGumisia Forumowy żółtodziób

Mi na szczęście w końcu udało się zalogować. Szybciutko zebrałam co się dało by znów czasem nie wystąpił błąd logowania. Tym, którzy mają jeszcze to nieszczęście życzę by i wam się udało jeszcze dzisiaj zalogować.

10. kheme

kheme Analityk forum

Sukces. Po 7,5h udało się zalogować.

11. foremka.

foremka. Zaawansowany

Mi też udało się zalogować. Sprawdzajcie u siebie chyba coś się ruszyło

12. -sylwus84-

-sylwus84- Forumowy żółtodziób

u minie tez juz w porzadku:D

13. Mamcia493

Mamcia493 Wielki mistrz forum

u mnie po 5 godz. mogłam się zalogować - całe szczęście że zdołałam wszystko zebrać.

14. denira3370

denira3370 Młodszy ekspert

wczoraj zniknęły informacje jak najeżdżam kursorem i nie ma tego "wózka" z informacjami do góry
    w ustawieniach nic nie mogę zrobić, jak zmieniam ustawienia to i tak się nic nie zmienia na farmie

15. Prerie

Prerie Czeladnik forum

Wczoraj do późnych godzin nocnych nie mogłam się zalogować. Dziś po zalogowaniu nie dość, że zastałam pola zarośnięte chwastami to jeszcze nie otrzymałam rośliny eventowej.

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

denira3370 sprawdź w ustawieniach zaawansowanych opcję " pokaż tootipy" powinna być włączona, wtedy będą się pojawiały podpowiedzi w chmurkach:

Prerie w obecnym evencie nie ma żadnej rośliny eventowej. Zapoznaj się proszę z poradnikiem: Owocowy targ- edycja 2.

Czy ktoś ma jeszcze jakieś problemy z logowaniem się do gry?

17. mietladen87

mietladen87 Czeladnik forum

tak ja mam od 2 dni pasek ładuje się do 55% robiłem wszystko według poradnika gra nie działa sprawdzałem na chrome i mozilla i nic najwidoczniej przyszedł mój czas na koniec grania w farmerame

18. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

19. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Znowu wyrzuca, trzeba kilka razy się logować

20. Poisencja

Poisencja Czeladnik forum

Wczoraj późnym wieczorem w końcu udało mi się zalogować, dzisiaj rano też a teraz historia zaczyna się od nowa- wylogowuje mnie. Nadmieniam, że próbuję nie tylko na jednym komputerze. :oops: :cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.