504 Gateway Time-out The server didn't respond in time.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pretorianka, 9 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Odetchnęłam głęboko , bo już mogę na farmę wejść - myślałam , że coś się u mnie popsuło .

2. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

A mnie niestety cały czas wyrzuca :(

3. sylwiast

sylwiast Forumowy żółtodziób

dopiero usiadlam i rozumiem ze to jest jakis ogolny problem. pytanie jest szansza na naprawe przed polnoca bo nie chce stracis bonusu za logowanie

4. Bajka60

Bajka60 Czeladnik forum

Witam... mnie w końcu udało się zalogować...ale czyż nie należy nam się za brak dostępu bonus??????????

***kacper*** lubi to.
  5. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

U mnie dalej problem:cry:

6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

4 raz próbuję się zalogować i ciągle mnie wyrzuca...

7. Bajka60

Bajka60 Czeladnik forum

na pocieszenie mogę dodać, że próby zalogowania trwały od godz. 16.oo

8. foremka.

foremka. Zaawansowany

ja dalej nie mogę sie zalogować. Dopiero teraz udało mi sie troche podstepem zalogowac na forum żeby cokolwiek napisać.
    Dla tych co czytają forum a tak jak ja nie mogli nic pisać bo nie są zalogowani w grze: Jak już zaczyna wam sie logować ten pasek co ładuje sie do tych 26% to zanim was wywali musicie zjechać na sam dół strony i po prawej stronie na dole jest napis forum. Trzeba tam szybko kliknąć i już bedziecie zalogowani na forum i możecie pisać.

9. GumiGumisia

GumiGumisia Forumowy żółtodziób

U mnie też wciąż występuje ten KŁOPOT. Jeszcze nawet nie zdążyłam odebrać bonusu za codzienne logowanie. Czy uda wam się w końcu to naprawić? A jak nie to jak mam odebrać bonus by nie stracić jednego dnia z logowania??

10. kiciak21

kiciak21 Czeladnik forum

Ja nie mogę przez pół dnia się zalogować :( cały czas próbuję i nic :( a event sobie trwa....

11. foremka.

foremka. Zaawansowany

no ja też mama nadzieje ze nie stracimy możliwości odebrania bonusu a nie wspomnę już o tym że naliczania nieprzerwanego logowania.
    No i event przechodzi nam koło nosa. A miałam nadzieję że uda mi sie troche zarobić na sprzedazy owoców i zdobyć troche farmerek

12. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

u mnie problem zaczął sie jak napisali że naprawili błędy, to chyba jest tak że jednym naprawili a drugim sknocili , czy ktos może napisac ile to jeszcze potrwa?

13. GumiGumisia

Też czekam na informację ile to jeszcze może potrwać. Śmiechu warte się robią te błędy, a jeszcze konkretnej wiadomości nie można się doczekać...

14. foremka.

foremka. Zaawansowany

z ostatniej wiadomości o 15:23 wynika że juz wszystko naprawione i tylko nieliczni mogą mieć problem a tu wyglada na to że ci nieliczni to naprawde jednak sporo osób. Przydałaby sie jakas aktualna informacja bo ja odnosze wrazenie ze o nas zapomnieli

15. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Kolejna informacja pojawiła się kilkanaście minut temu. U niektórych Graczy nadal występują błędy z zalogowaniem się do gry i w dalszym ciągu trwają prace nad ich rozwiązaniem: >>klik<<.

16. GumiGumisia

A kiedy ten kłopot minie? Czy zdążycie przed północą by ci co jeszcze nie odebrali bonusu mogli go odebrać nie tracąc ciągu dni logowania??

17. 53klasa

53klasa Książę forum

Ja własnie się szczęśliwie zalogowałam, ale z problemami. Pisałam do pomocy technicznej, bo niestety niezalogowany nie może pisać na forum. Zastanawiam się, jakim cudem Wy pisaliście i piszecie na forum, będąc niezalogowanymi???
    Mam nadzieję, że u mnie już się problem nie powtórzy.

Widełki3 lubi to.
  18. foremka.

foremka. Zaawansowany

Sposób logowania opisałam w moim poście powyżej na str 4. Przynajmniej ja w ten sposób się zalogowałam ale niestety tylko na forum

19. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Niestety nie posiadamy informacji o ewentualnym czasie potrzebnym na naprawę błędów. Chociaż wiem, że jest to dla Was trudne, muszę prosić o cierpliwość.

20. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Też nie mogę się zalogować. Ale u mnie problem pojawił się jakąś godzinę temu. Foremka thx za poradę:*

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.