5 dodatkwych prezentów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 9 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam, czy jest oficjalne ogłoszenie że 5 dodatkowych prezentów /pudełka/mogę otworzyć dopiero po odkrycie ostatniego 30-go kokosa?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie, powinieneś bez problemu otworzyć pierwsze pudełko, pod warunkiem, że masz zebranych 6 kokosów.

3. janekkostuchna

Pytam czy mogę je otworzyć w lipcu, mając oczywiście zebrane wszystkie kokosy?

patrycja9922 lubi to.
  4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

5. janekkostuchna

zajrzałem, i nie widzę tam odpowiedzi na moje pytanie, tylko luźne interpretacje tego tematu

patrycja9922 lubi to.
  6. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Jeśli odebrałeś cały rządek kokosków i paczuszka Ci się z tego tytułu należy, możesz ją odebrać kiedy zechcesz do końca trwania eventu.

janekkostuchna lubi to.
  7. janekkostuchna

Też tak myślę :) ale chcę jednoznacznej odpowiedzi od mod-a żeby później nie okazało się że to nie tak i pudełka w lipcu nie otworzę.

patrycja9922 lubi to.
  8. iza_79

iza_79 Książę forum

wątek, który podała Agata post 10

9. janekkostuchna

cytuję ...Mam nadzieję, że to najbardziej ostateczna wersja...
    czy mam powyższą odpowiedź traktować jako pewniak? i wersja się nie zmieni? i na 100% pudełka otworzę?

10. iza_79

iza_79 Książę forum

to już tylko luźne gdybania Izoldy jako gracza. początek postu :podaję wersję ostateczną - myślę że to stanowisko władz
    ale oczywiście to tylko i wyłącznie moja interpretacja :p

patrycja9922 lubi to.
  11. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

a ja nie rozumię co za sens otwierać w lipcu a nie od razu

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną mamy takie informacje jakie zamieściła BA_Izolda*, w podanym wyżej temacie.Jednakże zmiany się zdarzają i nikt nie przewidzi co może zdarzyć się jutro,ale w tej kwestii miejmy nadzieję,że już się nic nie zmieni i dodatkowe prezenty po odkryciu kolejnych kokosów będzie można odkryć w dowolnej chwili w czasie trwania letniego konkursu.
    Ja jako Gracz odkrywam wszystko na bieżąco,unikam w ten sposób niepotrzebnego stresu i nie mam dylematów.

Edycja : Informacja o odkrywaniu dodatkowych bonusów została dodana do poradnika : >>>klik<<<<

janekkostuchna, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 9 czerwca 2015
    -Marysia111-, patrycja9922 oraz iza_79 lubią to.
  13. benia321

benia321 Forumowy żółtodziób

INNY TEMAT ALESIE PRZYZNAM ZE NIE WIEM GDZIE TO NAPISAC.KOLEZANKA ZALOZYLA FARME W TRAKCIE TRWANIA EVENTU I NIE BYLO DO SIANIA EVENTOWYCH ROSLINEK.NIC NIE PISALO OD KTOREGO POZIOMU DNI MORZA!!!

patrycja9922 lubi to.
  14. ksmyk

ksmyk Zaawansowany

Powinnaś założyć nowy watek z tym pytaniem ...
    a co do pytania - od 14 poziomu - stąd brak roślin eventowych.

patrycja9922 lubi to.
  15. SMOD_Atena

benia321,w poradniku Dni Morza jest napisane :
    Na początek każdy Gracz od poziomu 14 otrzyma po 10 sztuk morszczynu do rozsiewu na Głównej Łące, Dzikiej Łące i Leśnej Polanie.

Na przyszłość jeśli masz inne pytanie/problem od poruszanego w temacie, to otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.Bardzo proszę zapoznaj się również z Regulaminem forum :>>>klik<<< i nie pisz dużymi literami.

Czy Autor tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

16. janekkostuchna

Uprzejmie dziękuję za odpowiedź i dodanie informacji do poradnika, miłego wieczoru, wątek można zamknąć.

17. SMOD_Atena

Bardzo proszę,wzajemnie miłego wieczoru i spokojnej nocy życzę,a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.