:)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 24 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

witam, mam takie pytanie czy można trochę "rozruszać" to forum? założyć gdzieś taki życiowy wątek, dla Kobiet, np. zdardzonych, porzuconych, samotnych itp, którym jest ciężko, które chciały by się wyżalić, wygadać , może jakieś porady itp?;) sama jestem na życiowym zakręcie i chętnie pogadałabym z kimś z podobnym problemem! taka farmerowska "szkoła złamanych serc" , lub może " terapia " ;)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Omawianie spraw damsko-męskich, zdrad, dyskusje na takie tematy, itp..nie jest stosowne na nasze forum, wiąże się to z tematami, których tutaj nie poruszamy a w związku z tym tego typu wątek nie byłby zgodny z Regulaminem naszego forum.
    Jeśli chcesz porozmawiać o życiu w ramach Regulaminu z naszymi Użytkowniczkami to zapraszam do już istniejących klubów i wątków Graczy:Kluby użytkowników, Kto jest kim - gracze.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zletrafileskotku

a czy Mod nie uważa że to byłby dobry pomysł?;)

4. SMOD_Atena

Ja osobiście uważam, że takie prywatne sprawy nie są do omawiania na forum publicznym a tym bardziej rozwiązywania tutaj problemów czy dawania komuś rad. To nie jest ani forum terapeutyczne, ani tym bardziej gabinet psychologa a to moim zdaniem w takich sytuacjach odpowiednie miejsce, na pewno nie tutaj.

Czy zgodnie z zasadami tego działu masz jakieś ogólne pytanie na temat gry Farmerama?

kasia750 lubi to.
  5. zletrafileskotku

Skoro zostałam spfikowana to chyba już nie mam.

6. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam, miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.