3 zamiast 4 :(

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Estrita, 1 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Estrita

Estrita Forumowy żółtodziób

Nie wiem dlaczego z małego pola mam 3, a nie 4 plonu przy oczywiście chutneyu, a przy dodaniu SN 5 a nie 6 jak było dotychczas, dlaczego ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli po posianiu podlałaś SN, to z małego pola powinnaś mieć 4 roślinki z CMJ użytym przed zbiorem 6. Czy bonusy zostały użyte w tej kolejności i czy przypadkiem nie posiałaś znowu tych samych roślin na polach? Wtedy trzeba odliczyć po 1 sztuce zużytej na wysiew.
    Jeśli jednak coś się nie zgadza to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tam Twoje konto zostanie sprawdzone, tutaj poradnik jak wysłać zgłoszenie: >>>Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. qubasko

qubasko Mieszkaniec forum

Witaj
    Pewnie zamiast chutnego użyłeś przez pomyłkę dyniowego

4. Estrita

Estrita Forumowy żółtodziób

Dziękuję za wyjaśnienie ale coś mam nie halo z tymi zbiorami na swoich włościach. Małe pole po posianiu wyświetla mi 3 przy użyciu CMJ a powinno 4, po użyciu SN z samolotu wyświetla mi 5 a powinno 6, ok napiszę do PT, pozdrawiam...

:) rozróżniam te produkty...

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli tak się wyświetla po najechaniu kursorem na obsiane pole, to wygląda to tak jakby nie było w slocie CMJ, być może czas bonusu się skończył, ale to już sprawdzi i wyjaśni PT.

Pozdrawiam wzajemnie i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.