Opinie 24 dni Mikołaja, czyli kalendarz adwentowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 30 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. paziu-króla

paziu-króla Aktywny autor

Ja po odkryciu, ze jeden prezent niby był nieodebrany, a na pewno go odkryłam, napisałam we wtorek do PT. Nadal czekam.....

2. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Też napisałam :) no ale jak widać jest to problem poczekamy zobaczymy do tygodniowego prezentu mamy czas :) ja nie odkryłam kombajnu bo przegapiłam ale to wiem na pewno więc za to zapłaciłam fl, no ale wczorajszy jestem pewna że odkryłam :)

paziu-króla lubi to.
  3. paziu-króla

paziu-króla Aktywny autor

Taaadaaam, prezent został odblokowany po napisaniu do PT. Dostalam tez wiadomość:

Da się? Da, dziekuje bardzo :D

Treść wiadomości usunęłam. Niestety, nawet przy pochwałach nie można ujawniać prywatnej korespondencji na forum, w tym wiadomości od PT.
    Cieszę się, że mogliśmy Ci pomóc.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 grudnia 2016
    Nutka lubi to.
  4. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Dzisiaj 10 x turbo nawóz Zosi :)

5. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

dziśiaj sg

Nutka i hlnrys lubią to.
  6. rebelek

rebelek Aktywny autor

ktoś już coś wie? bo się niecierpliwię :p

Nutka lubi to.
  7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Ktoś na pewno będzie coś wiedział, ale najwcześniej o północy ;) Teraz raczej skarpetki nikt nie odkryje... :p

gretag, Nutka oraz bozena1610 lubią to.
  8. gonia1406

gonia1406 Forumowy żółtodziób

Dzisiaj 4x zagadkowe drzewo "Lhotse"

9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

4 x najnowszy TS , który ciągle jest w sprzedaży ? xD:cry:xD
    Niektóre ruchy są i będą dla mnie zawsze niezrozumiałe.
    Oczywiście grono zadowolonych będzie niewspółmiernie większe , ale Ci niezadowoleni ....... no nie mogę skumać.8)
    Jakby nie patrzeć wszystko mi pasi patrząc tylko na czubek własnego nosa , bo nędzny ze mnie inwestor od dłuższego czasu i takie akcje mnie przekonują , że to bardzo przemyślana i trafna decyzja.

10. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Z 4 drzewek ze skarpety dostałam 2 glicynie, wiśnię xxl i rokietnik zwyczajny. Trafił mi się rokietnik, więc się cieszę :)

11eveline, adikamila oraz aleksandra lubią to.
  11. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

ccciiiiiiii ,lepiej nie podpowiadać .

Celestyna, aleksandra oraz Nutka lubią to.
  12. 11eveline

11eveline Książę forum

Moje kalendarzowe sadzonki przyniosły: daktylowiec xxl, czerwoną gruszę anjou, bugenwillę i śnieżna jodłę :inlove::inlove::inlove:

13. malgosia355

No to wielkie gratulacje :)

Celestyna lubi to.
  14. 11eveline

11eveline Książę forum

Też się cieszę, jodły i bugenwilli nie miałam. Chyba po raz pierwszy dostałam takie fajne sadzonki :)

15. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

chyba święta się zbliżają i grzeczni już prezenty dostają od mikołaja 2 glicynie, śnieżna jodła i grusza anju:)

16. daga-18

daga-18 Koneser forum

Hehe gratulacje dla wszystkich którzy dostali nowości :) mi się trafił daktylowiec XXL, jarząb XL sztuki dwie oraz rokitnik XL-nuda ;)

Celestyna lubi to.
  17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

odkrylam TS,kowhai xxl,jarzab xxl,bugenwilla i ....i ...śnieżna jodla,dzieki temu mam az 2 szt jodły :inlove::inlove:

18. asienka26

asienka26 Fanatyk forum

hejka dostalam glicynia bugenwille sniezna jodle no i cos nie pamietamxDxD

19. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

hura mam jodłe to na otarcie łez za 3 beznadziejne drzewka tzn 2*jarząb xl i tarninę xl

20. malgosia355

No ja niestety jak zwykle do paska nie mam szczęścia w sadzonka niestety... Jak by nie drzewko bugenwilli to bym się popłakała...

Celestyna i AngelGina lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.