Opinie 24 dni Mikołaja, czyli kalendarz adwentowy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 30 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. paziu-króla

paziu-króla Aktywny autor

2. dwakoala

dwakoala Forumowy żółtodziób

dwa poncze jajeczne dziś

3. Karo*

Karo* Forum Pro

Przepraszam że pytam co się dzieje z wczorajszymi prezentami odkryłam wczoraj a dziś okazuje się że mam plusika jako nie odkryty?? Co fajnie nie którzy moi znajomi maja tak samo... i ci teraz?? Nie będę płacić po 8 fl skoro prezent odkryłam...

Nutka i gretag lubią to.
  4. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

U mnie to samo... no chyba że jak odkryje tygodniowy to plusik zniknie ??

Ostatnie edytowanie: 8 grudnia 2016
    Nutka i gretag lubią to.
  5. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Dzień dobry
    Mam też cjm nie odkryty 8). Jeszcze wczoraj jak odkrywałam pd to 6 prezent był odkrytyo_O

gretag lubi to.
  6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak nie powinno być!Ale się zdarza.U mnie póki co,wszystko ok.Dla pewności zrobiłam screena i będę już to robić codziennie,skoro coraz więcej osób pisze o znikających prezentach.

7. malgosia355

Mam nadzieję że to tylko jakiś chochlik się wkradł i zostanie to wyjaśnione zwłaszcza że i moi znajomi mają ten problem.... No kilkanaście farm to już przesada tym bardziej że farmerzy zazwyczaj lubią kalendarze i każdy tego w miarę pilnuje co by otworzyć nową skarpetkę :) Aaaa i jeszcze jak widać u mnie na screnie skarpeta jest otwarta punkty widać gdyby była nie otwarta wisiała by chyba skarpetka nie??

Nutka, gretag oraz aweva55 lubią to.
  8. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

U mnie nie ma skarpety na miejscu nr6 o_O jest widoczny cjm a na nim plusik i informacja że mogę odebrać przedmiot za 6 fl o_Oo_Oo_O

gretag lubi to.
  9. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Farma trochę przymula i to może być powodem błędów. Koniecznie odświeżać i ponownie sprawdzać czy prezent odebrany.

U mnie wczoraj wieczorem widoczny był znaczek u Franka,że prezent nie jest odebrany..a był odebrany...dziś wszystko poprawnie wyświetla..to samo może być z prezentami w kalendarzu..

10. malgosia355

No faktycznie zamula, farmę odświeżałam kilka razy nadal jest to samo wisi jak nie odebrany prezent u mnie do odebrania za 8 fl... No nic poczekam zobaczymy co będzie dalej :)

gretag lubi to.
  11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Miałem dokładnie tak samo. Zaskoczyło po drugim odświeżeniu.
    Czy zamiast w sianie, teraz będziemy się bawić w odświeżanie ?

12. gadek

gadek Fanatyk forum

Ja czekałam do następnego dnia,by plusik zniknął,ale nie chciał-.- Musiałam dać łapówkę Mikołajowi,by mi dał 100%.
    Jak dojdą do tego,ze pojawia się taki błąd na większej ilości farm to i tak już mam pozamiatane,bo fl się nie zwrócą.

13. malgosia355

Ja czekam dalej nie wiem czy pisać do pt czy wiedzą już że coś jest nie tak... Jak już czekam to poczekam i na moda może coś wiedzą na temat tych prezentów... Nie stać mnie na hmmm.. wolę kupić sobie kombajn zwłaszcza jak to nie moja wina bo prezent odkryłam , a sporo moich znajomych ma to samo... Oj powtarzam się :)

gretag lubi to.
  14. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Lepiej napisać do PT w tej sprawie;)

gretag lubi to.
  15. zagma

zagma Chodząca legenda forum

16. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

gretag lubi to.
  17. Karo*

Karo* Forum Pro

gretag lubi to.
  18. agnieska

agnieska Ekspert forum

Właśnie ja nacisnęłam ten plusik i dałam 6 fl, ale dzień wcześniej byłam na farmie - myślałam, że wszystko zrobiłam tylko zapomniałam o skarpecie. Teraz nie wiem, czy w końcu otworzyłam ten prezent czy nie ?

MOD_Cookie* lubi to.
  19. gadek

gadek Fanatyk forum

Ja też już zapłaciłam :oops:

MOD_Cookie* lubi to.
  20. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Chyba mam podobny problem :p Wydawało mi się, że otworzyłam, ale jednak była kłódeczka. No nic, musiałam to zapłaciłam, bo czasami skleroza dochodzi do głosu i teraz też się pogubiłam - otworzyłam podwójnie czy nie? xD
    Płakać nie będę, przez 6 florenów nie zbankrutuję. Optymista widzi szklankę w połowie pełną, więc ja mam chyba połowę zagadkowej zagrody? xD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.