+200 % nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Asiik, 6 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Asiik

Asiik Czeladnik forum

Mam pytanie dlaczego jeżeli mam w użyciu slot na bonus kategoria złota +200 % to on mi nie działa? Teraz dopatrzyłam się, że prawdopodobnie w trakcie kręcenia kołem fortuny wykręciłam +100 i też jest w użyciu bo wpadło z automatu, ale uważam, że w tym momencie jeden z nich nie powinien działać albo powinien działać ten o wyższej wartości. A tak to mam +100 a czas ucieka obu. Proszę o pomoc/wyjaśnienie. Ja chcę moje +200 :) Pozdrawiam i czekam na wieści

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bonusy +100% i +200% powinny się sumować czyli powinno być 300%, z tym, że te 300% wygaśnie w momencie kiedy skończy się czas działania pierwszego bonusu a zostanie bonus 100%, który wykręciłaś na kole później.

Sprawdzić jaki bonus został aktywowany czy wykręcony na kole i kiedy może sprawdzić PT, więc jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Asiik

Asiik Czeladnik forum

No niestety nie działa. Na kole było +100 i aktywowałam +200 i czas leci a działa tylko +100

4. SMOD_Atena

A jaki to konkretnie jest bonus? + do stodoły czy dla PD?

5. Asiik

Asiik Czeladnik forum

Bonus na żniwa +100% i slot na bonus kategoria złota więcej PD lub TPD

6. SMOD_Atena

Czyli nie mogą się zsumować bo jeden daje więcej zbiorów a drugi więcej PD/TPD. Sprawdź jakie punkty podstawowe mają rośliny, które aktualnie są posiane i jakie się wyświetlają po najechaniu na obsiane pole, wtedy będzie wiadomo czy bonus dla PD/TPD działa prawidłowo.

Daj znać czy wszystko się zgadza czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. Asiik

Asiik Czeladnik forum

Ok dzięki za informację :)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro problem rozwiązany to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.