2 uszlachetnienia na te sama rosline

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 27 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Miałam jedno uszlachetnienie na róże, ale go wyłączyłam bo mam drugie tez na róże. To pierwsze będzie działać jeszcze przez 24h, ale nie jestem pewna czy to drugie uszlachetnienie teraz działa, czy będzie dopiero działać jak to pierwsze straci moc? A może działają obydwa?

malinarp i patrycja9922 lubią to.
  2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Tak , będą działać obydwa.
    W slotach w szklarni możesz mieć aktywowanych tyle bonusów dla jednej roślinki ile masz slotów..... czyli 4 + 2 sloty za floreny.
    Wszystkie bonusy dla jednej roślinki będą działać jednocześnie.

malinarp lubi to.
  3. FarmaBeatki37

Dzięki:)

est-orka lubi to.
  4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witaj :) Dodam jeszcze, że aby bonus zadziałał, musi zostać umieszczony w slocie w zakładce Uszlachetnianie roślin.
    Tutaj link do poradnika: KLIK , tak na wszelki wypadek.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

est-orka dzięki za pomoc :)

est-orka, patrycja9922 oraz malinarp lubią to.
  5. FarmaBeatki37

No właściwie to tylko jedno. Czy można cofnąć usuniecie bonusu, który wygasa mi za 18h? Usunęłam go , bo myślałam ze na jedna roślinę może być tylko jedno uszlachetnienie.

6. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Cofnąć tej operacji nie można. Jednak do chwili wygaśnięcia bonus cały czas działa, a po zwolnieniu slotu można go od razu ponownie tam umieścić.

7. FarmaBeatki37

A czyli ten bonus dalej istnieje, tylko musze go znowu umieścić w slocie? To super wiadomość:)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

FarmaBeatki37, dokładnie tak :)
    Zapytam czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Do rozmów na temat szklarni zapraszam w tym wątku: Szklarnia :)

-Maud-, dziękuję za pomoc :)

9. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Tak, odkryte bonusy nie przepadają i można z nich korzystać (czyli zmieniać w slotach) według potrzeb. Trzeba tylko pamiętać o tych 24h potrzebnych na zwolnienie slotu i o opłacie 2500 SG za tę operację.

10. FarmaBeatki37

Wielkie dzięki:) Można zamykać! :)

-Maud- lubi to.
  11. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro można zakładam kłódkę [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.