2 ewenty

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika IRENOWO, 11 grudnia 2025 o 09:58.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

a wypadajki mają lecieć z tych samych pól...batonik i
    • Misja III: od 12.12.2025 godz. 10:00 do 14.12.2025 godz. 22:00..gorące kakao Główna i Dzika...żeby zdobyć wypadajki trzeba oazy uruchomić do wykonania misji III..gram od dawna..ale takich wianków jeszcze nie było....pozdrawiam

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W sumie to chyba dobrze, nie trzeba dodatkowych łąk burzyć. Podratować się hodowlą w Oazie oczywiście można. Przecież w ostatniej z misji weekendowych są potrzebne odznaki z hodowli. Nie czekając, tylko uruchamiając hodowle teraz, będziesz miała 2 w 1 - wypadajki do Misji III i odznaki do Misji IV.

Chcesz o coś zapytać w związku z tym?

3. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

a co z tymi co odznaki już mają w komplecie lub zostawili cała oazę 132 zwierza na wylotki..bo była zniżka za 1SP ..to wyjdzie...że wydam calutkie 3 sztuki sp ..super pomysł gratulacje..ja akurat nie mam odznak zrobionych..ale większośc ma..

Ostatnie edytowanie: 11 grudnia 2025 o 10:29
  4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Trzeba było załadować Oazę i poczekać ze zbiorem do kolejnej misji:) To gra strategiczna więc warto planować swoje działania z rozwagą.

W końcu nie wiem czy masz jakieś pytania bo to:
    wygląda mi na pytanie retoryczne i bardziej stanowi opinię. Z opiniami zapraszam do wątku eventowego >>klik<<.

Więc co, zamykamy temat?

5. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.