2 drzewa zagadkowe w drugim meczu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 3 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

no jak wyżej były 2 drzewa do wyboru, wybrałem to co ładniejsze i trafiłem durnego Ducha. tak wiem że to na strefę pełni :)

a myślałem że to było z baha jakieś drzewko, nie ma opisów tych drzewek co na lodowisku w grze są, a i w faq pod lupą już o tym pisałem

da się coś z tym zrobić? no cóż następnym razem wybiorę brzydsze drzewko :/

___

oki korekta, teraz obejrzałem drugą planszę i faktycznie po przyjrzeniu się widać obok drzewka jakieś białe coś, :) z drugiej strony było normalne na baha lub farmę no właśnie a czym się różnią ikonki tych zagadkowych na bahę i farmę, może na bahę mają kokosy przy drzewkach a na farmę :D

jest gdzieś jakaś zbiorcza tabelka odnośnie wyglądu ikonek zagadkowych drzewek i zagród?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cyfrzakk skoro napisałeś już uwagę we właściwym wątku to nie ma potrzeby pisać tutaj ponownie ale przekażę Twoje uwagi odpowiednim osobom.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dobra dzięki, pytań brak, tabelkę z ikonkami zagadkowych drzewek później poszukam, teraz zmykam na obiadek na działkę jak wrócę zdobędę nosorożce hehehe :D

no oki ale fakt widocznie nie znam aż tak dobrze tych zagadkowych :D
    pociesza mnie myśl że z tego ducha dostanę upiorną wierzbę(?), hahaha ta na pewno dostaniesz o lol, cyfrzak zastanów się, duch jest najstarszym zagadkowym czy tajemniczym drzewkiem na pełni, a grzybowy i upiorna weszły później

edit. cyfrzak to nie jest wątek dyskusyjny, w związku z powyższym wątek zamykam :)

a propo rozmowa z samym sobą to wątek dyskusyjny czy tok myślowy, o to jesty pytanie naszej egzystencji :)

ps oczywiście admin zamknie :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

cyfrzakk lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.