10 super paszy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CaprisCornis, 17 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Dostałam dzisiaj w prezencie 10 jednostek super paszy. Czy ja też mogę komuś wysłać? Jak to się robi?

2. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

jesli dobrze zrozumialem to jest to Twoje pierwsze logowanie od dluzszego czasu;) i te 10 jednostek SP dostalas z tego powodu,ze w weekend byla wyprzedaz Sp i ktorys z Twoich sasiadow kupil najdrozszy pakiet..
    poczytaj sobie o tym tutaj
    dodam jeszcze,ze SP jako prezent mozna wysylac tylko swoim kurczakom sasiadom niestety nie mozna oprocz zakupu tego najwiekszego pakietu SP ale wtedy to nie ty wysylasz tylko system

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

No właśnie też dziś dostałam 10 super pasz od mojej uroczej sąsiadki,z tym że jestem zalogowana prawie non stop:) więc gdzieś musiały zaginąć i dopiero dziś dotarły.

4. CaprisCornis

CaprisCornis Zaawansowany

Loguję się codziennie, więc chyba faktycznie coś się musiało stac, że dopiero dzisiaj dotarły. Dzięki!

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-norbijas- dziękuję za pomoc.

CaprisCornis być może wcześniej dostałaś limit SP od sąsiadów,którzy zakupili pakiety.

Cytat z FAQ :
    Czy masz jeszcze jakieś pytania ?

6. Autorka podziękowała, więcej pytań nie widzę więc kłódeczka :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.