+1 zysk z zagród?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Antoś_2010, 9 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Antoś_2010

Antoś_2010 Okazjonalny autor

Czy jest mi ktoś w stanie odpowiedzieć który rząd daje +1 zysk z zagród?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Najnowszy, który dopiero można zdobyć w evencie Świetlikowe Święto II - Dożynki 2021:

Rząd chmur "Świetlikowe Święto II-2"
    (nagroda za zajęcie miejsca 1-500 w TOP)
    Pnącze zapełniamy dowolnymi itemami o wymiarach 1x1 (4 szt.) oraz 1x2 (3 szt.).
    Co 333 godz. będzie dawać:
    · Bonus: +1 do zbioru z wszystkich drzew przez 36 godz.
    · Bonus: +1 do zbioru z wszystkich zagród przez 36 godz.

Oprócz powyższego nie ma rzędu z takim bonusem, jest natomiast item:

Kokon neonowego motyla.

Użycie ulepszeń kokonu neonowego motyla pozwoli na zwiększenie wartości przedmiotu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Antoś_2010

Mam.Nie zgadzam się ponieważ mam +1 z zagród przez 10 godzin jest on napewno z rzędu chmur , a na obrazku jest jakby zamek z piasku.Nie jest to kokon bo był wczoraj i nie jest to kosiarz trawy.

4. SMOD_Atena

Może to być albo Kokon neonowego motyla III-V albo Kosiarz trawy (+). Nic innego z takim bonusem nie odnalazłam i szczerze mówiąc nie kojarzę.

Przejrzałam też jeszcze raz w tabeli wszystkie rzędy i takiego z bonusem +1 dla zagród przez 10 h nie widzę. Ale może akurat tylko mnie się tak wydaje, proszę zerknij sam: [​IMG].

Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam do PT, tam jest możliwość sprawdzenia źródła aktywnych bonusów.

5. Antoś_2010

Ok przeanalizowałem swoje pnącza i podaje do wiadomości że co 333 godziny jest taki bonus wraz z dwoma dodatkowymi a pnącze nazywa się Ośmiostyczna opieka :D:p

SMOD_Atena i ~czarodziejka lubią to.
  6. SMOD_Atena

Masz rację oczywiście, nie wiem jak mogło mi to umknąć, zapewne przez moją galopującą sklerozę. Zwracam honor i bardzo dziękuję za uświadomienie, muszę to sobie zapisać.

Tym razem niestety nie pomogłam ale skoro samemu udało Ci się namierzyć rząd to temat zamykam i raz jeszcze dziękuję.

Miodzio222 i Antoś_2010 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.