01:29;2016....floreny i prezenty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taBea2004, 7 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taBea2004

taBea2004 Forumowy żółtodziób

Witam...

Takie durne pytanie mam...

12 florenów ściskałam..(gram bez wspomagaczy)...zajrzałam po północy ...i 3 florki wcięło...
    pytanie:kliłam w cosik i zżarłam je ? ;>

2 kwestia:gram ze znajomym..chciałam mu podrzucic wypadajke po północy...i dziwne...podrzucic NIKOMU nie moge....aw pasku pokazuje,ze dałam prezenta...

no qrna...ciut nie rozumuje tego ;?

gram for fan...bynajmniej staram sie :(

2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Pyt 1. Tylko PT może to sprawdzić. Ale tak na moje oko 3 FL to opłata za wysłanie prezentu (ponad dzienny limit):)
    Pyt 2 Po północy trzeba się przelogować/odświeżyć stronę. Inaczej prezenty nie "zatrybią", że już nowy dzień...;)
    Mam nadzieję, że pomogłam i pozdrawiam

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

4. litkajestem

litkajestem Moguł forum

doberek, a namoje nie, bo prezent 2 florki, to co, pol wyslala?

5. SMOD_Atena

litkajestem akurat koszyk słodkości poza limitem kosztuje 3 floreny, więc istnieje taka możliwość.
    Ale co stało się z florenami może sprawdzić jednie PT i tutaj zapraszam Autorkę tego tematu : >>>klik<<<.

taBea2004, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

wolf031973 lubi to.
  6. SMOD_Atena

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.