żetony z sezonu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika milka1057, 29 kwietnia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. milka1057

milka1057 Stały bywalec

dzień dobry..chciałam zapytać jak to jest z żetonami?wykupiłam w sklepiku 2 szt.pokazało że +2 do zbiorów..gdy tymczasem w zbiorach na polu pokazuje tylko +1..co jest grane?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Jak jest napisane w tabeli z poradnika:

Uwaga!
    Aktywacja bonusów następuje z chwilą zakupu.

Ile roślin masz z pola i jakie to pole (małe, średnie, duże)? Czy masz oprócz tego zakupionego jeszcze jakiś bonus dla roślin?

3. milka1057

milka1057 Stały bywalec

w diamenatowym-chutnej...małe pole 4+2 z sezonu =6..a mnie zbiera tylko 5

4. SMOD_Atena

5. milka1057

milka1057 Stały bywalec

tak zwróciłam uwagę ...ale ja wykupiłam 2 żetony i pokazało mi +2 przez 1 godz.a naliczało tylko 1 szt.czyli wniosek jest jeden..oszustwo..nie można używać naraz 2 /i więcej żetonów.dobrze by było gdzieś o tym wspomnieć
    temat zamyknąć..mozna

6. SMOD_Atena

Skoro wykupiłaś 2 takie bonusy i miałaś chutney w slocie to powinno być z małego pola 6 roślin.
    A zamiast wyciągać pochopne wnioski o oszustwo to powinnaś w trakcie wg Ciebie nieprawidłowego działania bonusu napisać zgłoszenie do Pomocy Technicznej. Tam jest możliwość dokładnego sprawdzenia konta.

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.