żenada

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ogi70, 2 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ogi70

ogi70 Stały bywalec

Pomoc Techniczna to kłamcy i partacze.
    Otrzymałem miesięczną blokadę konta, moje konto zostało dokładnie sprawdzone, na zgłoszenie że na moim koncie jest nieprawidłowa liczba zakupionych itemów PT odpisuje że wszystko zostało sprawdzone i nadmiar itemów został odjęty. Stwierdzacie gracz otrzymał tyle itemów za ile zapłacił
    Po miesięcznym banie wchodzę na konto i co widzę
    Do tego trzecia stoi na polanie.
    Robicie to celowo , kłamiecie, podrzucacie świnie.
    Może po prostu niektórzy z Was nie nadają się do tej roboty i powinni odejść.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ponieważ w dalszym ciągu ignorujesz moje prośby i łamiesz tym samym Regulamin forum, nakładam na Twoje konto na forum punkty karne stosownie do poniższego punktu Regulaminu forum:
    Wątek zamykam, wszelkie zastrzeżenia kieruj proszę do Pomocy Technicznej, bądź też bezpośrednio do Bigpoint za pomocą tradycyjnej korespondencji. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.