żaglownia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika D.B.J.K., 5 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. D.B.J.K.

D.B.J.K. Forumowy żółtodziób

witam, chciałam przenieść żaglownię na inne miejsce i po wykasowaniu nie mogę jej znaleźć w inwentarzu

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli była to Żaglownia zdobyta w 5-tym zadaniu eventu " Komiks VI -Umowa" i po usunięciu z pola nie masz jej w inwentarzu,napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej,tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa zaginionej żaglowni się wyjaśni.
    Jeśli jednak była to szkolna żaglownia,która była do wybudowania w warsztaciku w mieście podczas trwania w/w eventu i cały czas miałaś ją na polu,to teraz jak usunęłaś,to myślę że automatycznie została wymieniona na 50 PD i 25 SG.

3. D.B.J.K.

D.B.J.K. Forumowy żółtodziób

dziękuję

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,czy mam rozumieć że wszystko dla Ciebie jest już jasne i temat mogę zamknąć ?

5. mikibbcc

mikibbcc Forumowy żółtodziób

jest na rynkó ;)

6. mikibbcc posty usuwam ponieważ nic nie wnoszą do tematu

Autor podziękował więc dziękuję graczom za po pomoc i wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.