żabka pogodynka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika janekkostuchna, 22 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    była do zdobycia w evencie " W królestwie nenufarów" wg. poradnika nic nie ma że nie można ją postawić na żadnym polu farmy a tak właśnie jest :cry: proszę dopytać dlaczego, gdyż kolekcjonuję wszelakie itemy z żabkami a te siedzą w pasku :cry:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dzień dobry.
    Z tego co widzę w FAQ do eventu to item ten daje tylko PD, więc powinna być możliwość ustawienia go na częściach gry należących właśnie do Farmy. Gdzie konkretnie próbujesz go postawić?

3. janekkostuchna

Konkretnie na wybrzeżu rozbitków ale sprawdziłem wszystkie pola i nie można go nigdzie ustawić poza pnączem

4. SMOD_Atena

janekkostuchna Wybrzeże rozbitków, podobnie jak Wyspa skarbów, Plantacja, Kryształowe wodospady i Tropikalny las to części należące do Bahamaramy i tam item będzie przekreślony. Spróbuj na częściach Farmy: Główna lub Dzika łąka, Leśna Polana, Ogród ozdobny czy Latarnia morska - to są obszary Farmy.
    Daj znać czy to rozwiązuje problem?

5. janekkostuchna

Szanowna SMOD_Atena mojego problemu nie rozwiązało:cry: lecz masz rację na tych częściach farmy które wymieniłaś faktycznie można żabkę pogodynkę ustawić :)
    no cóż jestem zawiedziony :sleepy:

6. SMOD_Atena

Przykro mi, na niektóre itemy jak widać są ograniczenia, tak to ustalił Producent gry i nic z tym nie zrobimy.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.