żółwio -ślimacza gra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewusia51, 10 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

Od kilku dni gra bardzo się ślimaczy, mam kombajn, ale wkurza mnie , że kilka razy muszę wracać na jakąś łąkę i klikać jak ta durna, prędzej pozbierałabym wszystko na piechotkę ;) Co się dzieje ? Pozdrawiam

2. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

U mnie wszystko ok, moze masz spowolniony komputer..pamiec podreczna , ciasteczka i te sprawy...
    TU sa poradniki jak przyspieszyc gre.

3. Ewusia51

Ewusia51 Naśladowca mistrzów

Wszystko wyczyszczone , ciastka itp, a komputer mam b. dobry :)

4. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Niewiele moge pomoc..nie jestem informatykiem, moze ktos inny ma jakis pomysl co z tym fantem zrobic. Gdyby byla to wina "gry" , forum huczalo by juz od tysiaca postow, ze sa problemy...

ma-ter lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

onkapinka, dziękuję za pomoc.

Ewusia51, proponuję zastosować się do wszystkich wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<< , być może konieczna będzie reinstalacja wtyczki AFP >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera <<<.
    Proponuję również sprawdzić działanie gry na innej przeglądarce. Jeśli po zastosowaniu się do wskazówek gra nadal nie będzie działała poprawnie, zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej ( link do poradnika nad moją sygnaturą ). Tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo dzisiejszej obecności na forum Autorka nie zadała kolejnych pytań więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.