Żywa legenda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika JohnLock, 22 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Witam.
    Chciałem się dowiedzieć co daje runa na drzewku pt. żywa legenda?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Cytując poradnik Drzewo mądrości:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Tak, jedno.
    Aktualnie posiadam trochę pucharów na ozdobnej łące które łącznie dają mi około 10/11% każdy.
    Czy da się je stamtąd wyjąć/usunąć jednocześnie by nie przepadły i wstawić do drzewa mądrości do żywej legendy?
    W moim przypadku puchary znowu by dawały tą samą wartość procentową?

4. SMOD_Atena

Tak, jeśli odblokujesz runę "Żywa legenda" to chcąc zdeponować puchary, które obecnie masz ustawione na łące musisz usunąć je do paska a następnie zdeponować w runie. Korzyść z tej operacji będzie taka, że % zdeponowanych pucharów nie zmienią się a szanse na większą ilość wypadających przedmiotów będziesz miał na wszystkich łąkach. W przypadku wystawionych pucharów na łące, działaja tylko na tę łąkę, na której stoją.

Czy jeszcze w czymś mogę pomóc?

5. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

To wszystko, dziękuję :)

6. kea275

kea275 Generał forum

Mam pytanie do tego tematu
    Czy runa ta działa też na wypadajki ewentowe ?

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

kea275 runa to większe szanse na większą ilość wypadających ze zbiorów przedmiotów, ewentowych również.

kea275 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.