Żywa legenda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .bozena64., 2 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .bozena64.

.bozena64. Czeladnik forum

Proszę o pomoc-gdzie szukać funkcji "zdeponuj puchary".

2. gregorg

gregorg Młodszy ekspert

na samej gorze drzewa

3. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Wejdź na Leśną Polanę. Runa leżąca najwyżej na Drzewie Mądrości to "Żywa legenda". Aby móc ją kupić za gwiazdki musisz najpierw mieć odblokowaną ścieżkę do niej.

4. .bozena64.

Odblokowałam żywą legendę za 300 gwiazdek i nie mogę dalej zdeponować tych pucharów.

5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Puchary musisz mieć schowane do paska, czyli usunięte z pola.
    Info z poradnika.

Kilka informacji o runie "Żywa legenda"

• Jak działa ta runa? - po odkryciu runy, by "włożyć" do niej puchar należy go usunąć z farmy (musi być w pasku) - następnie poprzez opcję "zdeponuj puchary" możemy włożyć posiadane przez ulepszenia.
    • Maksymalnie szanse można zwiększyć o 30% - każde włożone ulepszenie jednego z dwóch pucharów powoduje zwiększenie szans o 1%. UWAGA: na zdjęciu pokazana jest sytuacja po zdeponowaniu pucharów posiadających po 6 ulepszeń.Jeśli po włożeniu pucharu otrzymamy kolejne ulepszenia, można je dołożyć, co spowoduje zwiększenie szans na uzyskiwanie przedmiotów w czasie żniw z wyjątkiem ogrodu ozdobnego.
    • Odkrycie runy jest jednorazowe, później już tylko wrzucamy następne poziomy pucharów.
    • Gdy odkryjemy dowolny etap na dowolnym pucharze to nie ustawiamy pucharu na farmie, ponieważ jest przypisany na Drzewie Mądrości i działa na wszystkich obszarach.

eliza9070 lubi to.
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

.bozena64., czy po radach udzielonych przez Graczy (dziękuję :)) udało Ci się zdeponować puchary?

7. .bozena64.

Dziękuję graczom za rady,ale niestety dalej nie mogę zdeponować pucharów,gdyż na drzewie mądrości wyświetla się informacja ze mam odblokować runę za300 gwiazdek mimo że już tozrobiłam

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wyloguj się i zaloguj ponownie. Sprawdź czy runa została odkryta, czy stan gwiazdek się zmienił i czy puchary są schowane w pasku.

9. .bozena64.

Dziękuję wszystkim za rady.Wszystko już działa.

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Również dziękuję, pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.