Żywa legenda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika *A*s*i*a*, 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *A*s*i*a*

*A*s*i*a* Forumowy żółtodziób

Witam, oddałam 300gwiazdek i nic mi nie dało w zamian, lub po prostu nie wiem gdzie szukać tego bonusu... nie rozumiem w jaki sposób mam "zdeponować" swoje puchary?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aby zdeponować puchary w runie "Żywa legenda" muszą one znajdować się w Twoim inwentarzu. Zapoznaj się proszę z poradnikami : >>>klik<<< i >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. *A*s*i*a*

a jeżeli oddałam 300 gwiazdek? i miałam puchary na polach to znaczy ze utraciłam te 300 gwiazdek?

4. SMOD_Atena

Nie, nie utraciłaś gwiazdek. Jeśli masz puchary na polach to usuń je proszę do paska, wejdź ponownie do runy "Żywa legenda" i będziesz mogła je zdeponować bez problemu.

5. szkolna16

szkolna16 Okazjonalny autor

Najpierw za gwiazdki odkryłaś runę, a teraz włóż puchary do tej runy.

6. *A*s*i*a*

właśnie tego nie rozumiem... jak "zdeponować"? puchary schowane, jestem w runie, wchodzę w trójkąt "Żywa legenda" i nie mam tam żadnego przycisku poza tym który wrzuca tam gwiazdki... a gwiazdek mam już 8 :(

7. SMOD_Atena

To teraz chyba ja czegoś nie rozumiem. Oddałaś już 300 gwiazdek czy dopiero 8 ?

8. *A*s*i*a*

oddałam 300 gwiazdek mając puchary na polach... po wpłacie zostało mi 8, ale nie wiem w jaki sposób mam "zdeponować" te puchary? mam je już schowane... proszę wytłumacz mi krok po kroku co mam zrobić

9. SMOD_Atena

Skoro oddałaś 300 gwiazdek to runa "Żywa legenda" jest odblokowana i gotowa do zdeponowania pucharów. Mając puchary w pasku z ozdobami klikasz na tę runę i powinnaś mieć przycisk "Zdeponuj puchary" . Nie masz tego przycisku ?

10. *A*s*i*a*

nie, nie mam :( dalej mam taki przycisk "odkryj za 300"

11. SMOD_Atena

Wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry. Ewentualnie zastosuj się do tego poradnika : >>> Gdy gra nie działa - poradnik

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe.

12. *A*s*i*a*

ok działa!!! dziękuję bardzo

13. SMOD_Atena

Super a skoro już wszystko jest w porządku to miłego popołudnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.