Opinie Żegnajcie, kilogramy!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Mnie to już nic nie dziwi bo wiadome rzeczy
    że praktyka teorii nie pierwszy raz przeczy
    na naszej pięknej farmie - choć Mietkę ciut złości
    że aż takie w tych ,,równych szansach,, nierówności...
    - rano na 3 karmienia - 2 monety różowe , 1 niebieska
    po południu na 3 karmienia - 3 różowe :music:
    a pomarańczowych jeszcze nawet na pół itemiku nie ma :cry:choć już w połowie ewentu jestem .

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Item z pewnością jest w inwentarzu (zakładka dekoracje). Zakładam, że nie szukasz go tam "na piechotę", tylko korzystasz z wyszukiwarki inwentarza. Upewnij się, że do wyszukiwarki wpisujesz prawidłową nazwę (jej część) czyli kąpiel a nie kapiel. Być może też kupiłaś pomyłkowo inny item - Wtajemniczony wieprz albo Liczenie monet. Sprawdź to w inwentarzu (wyszukiwarka). Jeśli nie pomoże, skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną.

3. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Wstawiłam właśnie wszystkie 3 itemy na pole, i teraz jak Borsty - będę leżeć i liczyć monetki :pxD

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2021
  4. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Real nie bardzo mi pozwala na większą mobilizację, więc mam za sobą 17 karmień, item liczenie monet pracuje na polu;), do pozostałych brakuje po 4 monety, papierków w zapasie 649 :p, od jutra mam zamiar się nieco przyłożyć do siewu eventówki i podejmę rozmowy z kołem, zobaczę na ile będzie współpraca skuteczna;)
    Gratulacje dla tych co ukończyli, a wszystkim udanej zabawy i powodzenia:)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niedługo przez te mięty, produkty na kupony itp. to znowu spłuczę się do zeraxDxDxD Ale masz rację - lepiej Borsty'emu dawać na bieżąco papierki:p Chyba, że mnie wkurzy i ilości monet będą bardzo nieproporcjonalne:mad:-.- Jendakowoż pozostaje nadal pytanie... Jak tu się nie pogubić w tym ile tych dzbaneczników i papierków mi brakuje:p;)

EDIT: Co zao_Oo_Oo_O Dał mi 9 niebieskich monet i tylko po 3 pozostałych rodzajów:cry:

Ostatnie edytowanie: 5 lutego 2021
  6. gosisid

gosisid Zaawansowany

Wypadajki znów daja pupy?Czy to tylko u mnie?

hiacynta, izabell2468 oraz nikolabln lubią to.
  7. krasnoludek10

A siejesz to co masz najdłuższe na noc? Twój poziom na Farmeramie również ma olbrzymie znaczenie. Jak jest niski, czyli.. powiedzmy... poniżej 50 lvl, to jest to normalne - wielu z nas (jak nie wszyscy) na tym poziomie tak miało;) Dlatego warto szybko awansować poziomy:D

W temacie eventu - zbiór za 3h 40min.

8. gosisid

gosisid Zaawansowany

Mój poziom to 99 wiec już chyba nie tak nisko , a sieję rośliny eventowe ,wiec dziś spróbuję posadzić coś innego dzięki za podpowiedz.

9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ile Ci wypada z jednego zbioru?

10. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Ten event i tak lepiej mi się robi niż poprzedni przynajmniej nie ma spiny ze muszę ogromną ilość czegoś zebrać tylko sobie kręcę w młynie ;)

11. gosisid

gosisid Zaawansowany

Max 25 miałam z głownej a z drugiego pola po kilkanaście

12. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Pytam, bo nie wiem czy warto siać coś długiego na noc i mieć nadmiar wypadajek a nie mieć ewentówki.:oops:
    Z dwóch pól masz z każdego zbioru 1212 ewentówki, więc do wyprodukowania gumy potrzebujesz niespełna 48 papierków.
    Może lepiej do tych 25 i kilkunastu postarać się o kilka prezentów.
    Swoją drogą ciekawe, że masz takie różnice w wylotkach, skoro każda polana ma po 202 pola.o_O

13. -Karina30-

-Karina30- Aktywny autor

ok dziękuję, wpisałam nazwę itemu poprawnie tylko tutaj mi się wpisało kapiel, dziękuję.

14. gosisid

gosisid Zaawansowany

Podejrzewam ze dzięki J Cytrynie z głównej łąki wypada mi więcej ,ale tak czy siak marnie , spróbuję wysiać na noc jakąś długo rosnącą roślinę zobaczę co będzie . Nie mam z czego robić tych cukierków:cry::(

15. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Borsty chce się Z Tobą wymienić monetami, ja się z Nim zaprzyjaźniłam .Kupiłam 2 zagrody i drzewo nie wiem co tam jest bo sieję i nie chce mi się przemeblowywać Farmy.Może będą miłe niespodzianki?;)xD

16. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Znowu z potencjalnych koszatek sa mrowki,zolty sokol i pomaranczowa kawia trudno moze nastepnym razem sie trafia.

17. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

pomarańczowa kawia jest bardzo interesująca:)

18. krasnoludek10

Może, ale ja i tak mam za dużo tych zagród i drzew a nawet nie mam kiedy ich wystawićxD

EDIT: Jeszcze tylko 4 różowe monety do itemu:D A zmiana współczynnika u Borsty'ego kosztowała mnie tylko 7-8 tys. sztuk karnegii, co jest dla mnie niczym, bo i tak sieję ją na okrągło na tej Baśce jak nie ma eventuxD

19. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Cytowana z poradnika "równość szans" u mnie wygląda tak po 54 wręczeniach: 17xniebieska, 24xróżowa, 13xpomarańczowa. Tak więc losowość na maksa, a w poradniku jest fałsz niestety.

20. Miśka84

Miśka84 Analityk forum

Hejka :) Co taka tu cisza?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.