Opinie Żegnajcie, kilogramy!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Ja nawet nie powiem ile mam, bo zamiast posiać rośliny to ja nie ściągnęłam zwierzaków i zostały mi tylko drzewa na wylotki. Włączam luz i albo zrobię albo nie. :p

2. Kloni17

Kloni17 Książę forum

u mnie z gryki 215 wylotek to chyba okay

3. vannkama

vannkama Mieszkaniec forum

Dzień dobry! 288 papierków z dwóch pól hortensji i drzew 20 godzinnych po bokach przy pomocy 2 JC. Delikatnie, powolutku zobaczymy jak będzie. Wczoraj był dzień pozytywnego myślenia i jeszcze zostało mi trochę z wczoraj na dzisiaj. Powodzenia wszystkim, którzy postanowili walczyć ze zbędnymi kilogramami Borsty'ego a może i swoimi :);):)

4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na wylotki siałam dopiero rano, przebiśnieg był, jest 100 papierków.:)

5. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

U mnie 155 papierków z dwóch pól goździka. Zobaczymy jak to będzie :p

6. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

u mnie z 2 pól trzciny 176... a koło dało mi 2 bonusy: 100%/24 i 200%/12 czyli trzeba wstac w nocy, bo takie szczęscie nie moze się zmarnowac

7. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

ja odpuszczam i leżakuję :p powodzenia robiącym :)

8. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

robię ile zrobię to będzie

9. puniak3

puniak3 Moguł forum

mnie koło nie lubi już od dawna tylko śmieci mi wyrzuca ale i tak robię a co mi tam

10. O-LadyMirabelle-O

O-LadyMirabelle-O Forumowy żółtodziób

Event robię z nastawienie ile zrobię tyle będzie dobrze :) Pozdrawiam i powodzenia :)

11. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Z gryki 186 szt zobacze jak to bedzie dalej szlo,tym razem bez uzycia SN

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No dobrze. 2 pola szarłatu z 6 -cioma Jaśkami dały mi 340 wypadajek.

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Na dwa itemy już uzbierałam monet - akurat po 8 niebieskich i różowych mi wypadło. "Kąpiel w złocie" i "Wtajemniczony wieprz" już stoją na Leśnej.:) Na "Liczenie monet" brakuje mi 5 pomarańczowych monet.
    Współczynnika wymiany jeszcze nie poprawiałam, może nie będzie to konieczne.:)

14. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Na hodowlę nie zdążyłem, także byle do weekendu :p A ten za chwilę rozsieję na noc, szału nie ma, ale wypadajek 200, chyba będzie dobrze :) Jeszcze to w pasku znalazłem, żadnego w kolekcji więc nadzieja matką.. i cyk za 5h kolejne pawie w pomarańczy xD hejka.

15. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Event oczywiście robię, nie odpuszczam żadnego i mam nadzieję, że nie będzie tak tragicznie jak przy wykopaliskach. Doszłam już do siebie, jestem spokojniejsza, ale też biedniejsza we wszelkiego rodzaju dopalacze. Koło jest dla mnie łaskawe w druty i mandragorę, więc już dawno nie udało mi się nic porządnego wykręcić. Myślę, że dam radę, powoli człapał konik skrajem szosy i do przodu. Jest różnica 832 wypadajki z dwóch pól, to nie 2200 z jednego;)

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie będzie:) Około 00:30 mam zbiór badyla (już posiany pierwszy raz na małych polach) a jak do tej pory 211 wylotek się uzbierało;)

17. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobranoc :)

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Olga - szybka jesteśo_O:pxD Gratuluję:D

19. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Ja uzbierałam 269 i czekam na trzcinę, będzie gotowa o 1:30 ciekawa jestem ile wypadnie papierków.

20. Cardamon

Cardamon Analityk forum

Dobranoc Olgo :) i oczywiście gratulacje .

Ale Skrzynki Bawarskiego Święta nie są jakąś specjalną atrakcją ;)

Nie lepiej wstawić itemy niech pracują na kolorowe monety ?

Rozwiązywania Owocnych dylematów życzę :D.

Ostatnie edytowanie: 4 lutego 2021
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.