Opinie Żegnajcie, kilogramy!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

A mnie nęci pnącze - dwie skrzyneczki dziennie Bawarskiego święta I :music::D, więc postaram się zrobić przynajmniej do pnącza, a jeśli wpadnie mi jakiś bonus z koła, to może uda się jeszcze trochę więcej ugrać, np te potencjalne koszatki xD

2. Ola_-

Ola_- Stały bywalec

Jak uda się kupić troszkę mięty na targu to zacznę i zobaczymy ile uda się ugrać bez chlapania sn tym razem xD
    Na targu 12 mięty brak.

3. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Zobaczę jak wypadajki lecą i zdecyduję

4. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

W przeciwieństwie do hodowlanego eventu ten robię chociaż spróbuje zacząć a zobaczymy jak mi pójdzie ;) hehe

5. magdalena

magdalena Weteran forum

Najlepiej i najszybciej to kupić w koszyczkach ;)

Przepraszam, jak dla mnie kolejny zepsuty ewent.

6. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

zabaczymy jak wypadajki a koszyki odstawimy

7. jakleci.magdalena233

jakleci.magdalena233 Młodszy ekspert

Po ostatnim evencie ani mi się myśli go robić. Widzę że to kolejna strata składników :(

8. orkiszowiec

orkiszowiec Baron forum

Nie ten targ, ale mam do opchnięcia 150 tys.
    Codzienne zakupy zawsze kiedyś przyniosą zysk :)

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Szczerze...?
    Nie rozumiem tego powszechnego lamentu.
    Trochę ponad 20 tysi badyla 5,30 h na dwóch łąkach to niby dużo...? Powaga?
    Wypadajki, osiemset coś, też z dwóch łąk... naprawdę powód do przerażenia / oburzenia czy jakich tam jeszcze gorących uczuć...?
    "Na samo pnącze z itemami aż tyle" - a kto komu każe siać więcej, niż na pnącze?!
    Prawdopodobnie te kolorowe monety otrzymywane przy okazji (oraz z itemów) wystarczą nawet na najbardziej wyszukane tajemniczości pełne żółtych strzygalni czy co tam teraz jest w modzie.

O nagrodach się nie wypowiem z przyczyn oczywistych, nagrody nigdy mnie jakoś szczególnie nie interesowały.
    Ale domyślam się, że ta zmasowana reakcja na "nie" to efekt poprzedniego eventu, gdzie druga część wymagała solidnych inwestycji.
    Tutaj raczej nie powinno być z tym problemów... no ale co ja tam wiem 8)xD

10. Pryku

Pryku Weteran forum

Ja odpuszczam hodowlany to pikus mimo ze tez nagrody nie powalaja... Wole isc z kunki dzieciakami na sanki :x bedzie frajda

11. anna0089

anna0089 Książę forum

Ja podziękuje ,hamaczek i ciepłe kapcie . Pnącze zbieram raz dziennie to 400 x 232= 92.800 nie powala -.-
    skrzynie mam z innego źródła

[​IMG] to nie są złe skrzynie, po otwarciu 16

ale ledwo wygrzebałam się z jaskini i nie mam siły przejmować się cudzą tuszą .Choćby to był nawet sympatyczny
    Borsty,. A potencjalnie to ja miałam być chłopcem i "potencjalne" koszatki tudzież drzewa mnie nie bawią.
    Powodzenia walczącym, z przyjemnością będę śledzić wasze postępy :inlove:A ja nadrabiam misje

12. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

hm, no dobrze, Ja wchodzę ;)

13. pbkl

pbkl Półbóstwo forum

Hodowlany polaczony z baby boom na 4 godziny i farmarkami...
    Jesli tak bym wyszla i dotarla nieco spozniona do pracy to mam szanse wywlec to co siedzi w oazach od nie wiem kiedy...hahahhahaha
    to maja pomysly... xDxDxD

Borsty...sieje i tak na glownej lace to bede sobie siala. Nie demoluje dzikiej - nie mam ochoty przerywac misji w spoldzielni.
    Interesuje mnie tylko item 1x2, wiec napewno go dostane :)
    Skrzynke mam z innych pnacz.
    Jak zostanie to jakies kupony na kombajnosa moze czy na co tam starczy.
    Zadnych wariactw z SN, SNZ i FL... Tylko na poczatek do pelnego pola...

14. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

dopiero się zorientowałam , że dziś event :cry:i rano zebrałam z pól xDale pomyśle czy robić po starcie eventu :p

15. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Ewent robię , misja może poczekać .:)
    Sianie na 2 łąkach , wypadajki można podgonić , ten ewent w porównaniu z wyspowym to pikuś .:)
    Miłego , spokojnego dnia wszystkim życzę .:)

16. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

To tak jak jaxD

17. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

21minut tyle zajeło mi dzisiaj obskoczenie całej farmy z pełnym kombajnem...pola ładujące się po 3x albo więcej nie wiem już ile razy odświeżanie...eventu nie robię bo nie mam siły na to

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wyleciało mi 155 papierków na start z najdłuższej rośliny (koniczyna) - źle nie jest;) Z oddawaniem towaru prawdopodobnie wstrzymam się do ostatniego dnia eventu:)

19. kornik1

kornik1 Cesarz forum

U mnie 186 papierków z juty.
    Chyba nieźle :)

20. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

124 papierki z 1 i 4/5 pola goździka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.