Opinie Żabi raj

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 31 lipca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bona53

bona53 Generał forum

Dziękuje

2. pbkl

pbkl Generał forum

Gratuluje :)
    Ja swoje jedyne od czasu zdobycia ogladam z przyjemnoscia :)

3. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Generał forum

No i to by było na tyle jeśli chodzi o ten event. Jednak nie zdążyłam odblokować wszystkich posągów :(
    Szkoda bo dobrze mi szło z poprzednimi evenatmi xD
    Trudno, będę dalej zbierać skrzynki, łowić ryby i zbierac nagrody.
    Powodzenia innym :):):):)

4. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Itemy zgarnęłam wczoraj. Takie ładne i wartościowe, że zostają na polu. Szkoda, żeby się marnowały na niezbyt atrakcyjnym pnączu, wiec będzie ono szare, jak i kilka poprzednich pnączy. Miłego świętowania dla wszystkich :)

5. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Kto w sobotę rano wstaje
    temu ryba perły daje :)

6. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

Niekoniecznie event jest ewidentnie zepsuty - mimo trafiania idealnie w środek losuje coś czego nie powinno i dostaje najsłabsze ryby..

7. ***MoniaM***

***MoniaM*** Okazjonalny autor

mam tak samo

8. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Powiem tak. Zawsze tak było. Szkoda celować.

9. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

ja wczoraj zdobyłam tajemniczą sadzonkę na wyspie i o dziwo mam drzewo deszczowe którego mi brakowało a z wykupionego Piccolo zdobyłam drzewko florenowe tak więc łowienie rybek jak dla mnie Super życzę i wam samych wspaniałych nagród mykam na działkę do dzieci z tortem dla córki na urodzinki

10. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wszystkiego Najlepszego dla córy, przede wszystkim dużo zdrówka:)

A w temacie - skrzynki do zbioru dopiero za jakieś 1,5-2,5h a rybek jeszcze nawet nie zacząłem łowić;)

11. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Bardzo dziękuje właśnie wróciłam i nawet tort mi się udał pierwszy raz robiłam orzechowy wszystkim smakował a to najważniejsze a zdrówko to najlepsze życzonka ja też wszystkim życzę dużo zdrówka bo jest bezcenne

12. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Chcę zwrócić uwagę, że z tych najsłabszych też wypadają super nagrody, perły, skrzynki, sadzonki, natomiast z merlina kilka razy trafiło mi się byle co. Proponuję nie marudzić, a zachowywać się jak prawdziwy wędkarz dla którego samo siedzenie nad wodą i moczenie wędki jest przyjemną sprawą:pxDxDxD

13. MOD_Ruda

MOD_Ruda Forum Moderator Team Farmerama PL

Zapominam o tych skrzynkach ,echhh, z piccolaka nieumarły :cry::cry:

14. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Trzeba będzie założyć Klub Zapominalskich:p,ja także zapominam.:cry:Uzbierałam perły na pnącze a reszta to jak się uda.Za długi ten event,na szczęście w tym tygodniu ostatnia część.

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Też zapominam:( Dopiero jak napisałaś, to sobie przypomniałemxD:cry:xD Serio, tak trudno dać wykrzyknik w grze czy aplikacji mobilnej:cry:

16. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Ja to wpadam tylko marudzić na forum :D Ale no nie mogę ... BP tak bardzo nie potrafi w balans. Od soboty trafienie marlina to rzadkość, gdzie na początku nie miałam z tym problemu. Ale to nie wszystko! Od soboty 6/8 przynęt daje mi perły. No ręce opadają... Kupiłam już itemy i więcej ich nie potrzebuję. Bardzo chce TSy z marlina i ośmiornicy.

17. -Helios100-

-Helios100- Czeladnik forum

jak sie nie udalo odblokowac pnacza w pierwszym evencie to juz nie ma szans?

Aisha1969, hiacynta oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Fajne te wędkowanie :D

przeważnie otwieram hurtem skrzyneczki
    a bo tak :p
    myślę że dobrze mi idzie
    za rzadkie perły wykupiona skrzynia żabiego raju , piccolo i kupony

na stanie zostało 7 pereł

19. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

A pnącze za 14 pereł będziesz kupowała?

Ja na razie kupiłam Piccolo,skrzynię żabiego raju i mam 53 perły.Na końcu zdecyduję co kupić.Ostatnio nie lubię zakupów w realu także.

20. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

padłam
    ładnie tych pereł nazbierałaś
    na pewno nie łowiłaś w stawie albo to nie są rzadkie perły ;)xD

no właśnie pnącze [​IMG]
    się zastanawiam czy brać
    w sumie tak jak Ty poczekam na sam koniec i zdecyduję na co starczy
    może się uda wszystko

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.