Żaba

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika caaroliinee19, 10 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. caaroliinee19

caaroliinee19 Czeladnik forum

Cześć FARMERZY! :inlove:
    Jestem tutaj "nowa" i mam problem bo potrzebuje żaby x2, ale nie mam zielonego pojęcia skąd je wziąć. Kiedyś grałam w FARMERAME, ale to było bardzo dawno temu (5lat temu xD )
    Liczę na jakąś podpowiedź ;)

Pozdrawiam caaroliinee19 8)

Rozmiar czcionki został edytowany. Przypominam ze z godnie z regulaminem forum dozwolone jest używanie domyślnej czcionki nr. 4. Regulamin forum znajdziemy >>TUTAJ<<.

MOD_Kirito

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 czerwca 2016
  2. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

kup w czerwonym koszyczku staw zabiego krola za 2500 sg, wyprodukuj w mlynie pasze dla zab wymaga 2 jaja i 3 soje, i wrzuc do stawu gdzie wyhoduje ci się zaba :D, inna opcja to kupic na targu w miescie :) w zakładce zwierzęta, lub tylko pasze i samemu wyhodowac

3. caaroliinee19

Tylko problem w tym, że nie mam takich możliwości bo dopiero zaczęłam grę (2poziom) :oops:

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam
    Dziękuje bardzo graczowi za pomoc.

Zagroda dla żab została dodana jako jedna z podstawowych zagród jakie możemy zakupić. Jest ona ukryta pod nazwą Podstawowy Staw żabiego króla, zagroda jest dostępna od drugiego poziomu w grze.

Opis produkcji paszy opisał tutaj poprawnie cyfrzak.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. cyfrzak

soja jest od 13 poziomu, zaby od 2

6. caaroliinee19

Ale ja mam wszystkie zakupy zablokowane bo samouczek każe mi iść do DOMu Farmeskiego i tam jest klient który chce klika produktów w tym żaby i nie mogę nić zrobić..

7. cyfrzak

o ile pamiętam tam sa rozni klienci, od zab to bardziej wymagający

8. caaroliinee19

Właśnie nie ma innych..

9. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Targ jest dostępny dopiero od 3 poziomu z tego co pamiętam:)

10. cyfrzak

potwierdzam, specjalnie zalozylem nowe konto, to jest poważny blad samouczka, nie ma opcji robienia czegokolwiek, inwentarz niedostępny, targ i miasto podobnie, nie można nic kupic w czerwonym koszyczku, można jedynie siac marchew pszenice salate i siano, mlyn niedostępny, niech admini zglosza to gdzie trzeba i programiści szybko to naprawia :D

11. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Twoja wypowiedź sugeruje problem z samouczkiem początkowym gry. Są tutaj w sumie dwa wyjścia z sytuacji. Pierwsze, to poczekanie na zmianę zlecenia, drugą opcją jest skontaktowanie się z pomocą techniczną..

Przed napisaniem do pomocy technicznej zobacz proszę również ten poradnik :Tutorial. Istnieje możliwość że coś nie zostało wykonane. Gdyż możliwe że coś zostało pominięte i stąd taka sytuacja.

@cyfrzak
    Póki nie ukończymy tutoriala mamy ograniczone możliwości w grze. Nie jest to żaden błąd :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 czerwca 2016
  12. caaroliinee19

Dzięki @cyfrzak :) może jak zdobędę 3 poziom to coś ruszy..

13. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Zapoznaj się proszę z moją wiadomością wyżej. Jeżeli jesteś w trakcie samouczka , to musisz go ukończyć. Skorzystaj proszę z poradnika jaki podałem powyżej.

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

MobilisA075 Twój post usuwam i bardzo proszę nie zaśmiecaj wątku, Autorka porusza tutaj inny problem.

caaroliinee19 przed zadaniem ze zleceniem jest zadanie z Kołem fortuny, czy odwiedziłaś Franka i zakręciłaś Kołem?

Powinnaś mieć również możliwość resetu zlecenia bezpłatnie, na grafice w czerwonej ramce :

Test.jpg

15. cyfrzak

wg tutorialu resetowanie klienta jest po zadaniu z dostarczeniem mu wymaganych skladnikow, powinna być pszenica niestety chce 2 zab

16. caaroliinee19

@SMOD_Atena Byłam zakręcić kołem. Tak jak mówi @cyfrzak nie da się.. On wie o czym mówię.

17. SMOD_Atena

cyfrzak dziękuję za pomoc.

caaroliinee19 w takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, link do poradnika nad moją sygnaturą.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

18. caaroliinee19

@SMOD_Atena tak mam, jak na poziomie 3 nie zniknie to chce usunąć konto, jak to zrobić??? xD:cry::D

19. cyfrzak

to tak, po odblokowaniu 3 poziomu można wejść na targ z poziomu domu farmerskiego i kupic 2 zaby tyle żeby to kupic trzeba sprzedawac te 4 podstawowe roślinki(zaby nie sa tanie), a to jest wysokie utrudnienie gry

20. SMOD_Atena

Z prośbą o usunięcie konta również musisz zgłosić się do PT.

Czy tutaj mogę jeszcze w czymś pomóc?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.