źle ulokowałem klucz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Frost61, 20 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Frost61

Frost61 Czeladnik forum

Witam
    Czy można naprawić - źle postawiony klucz - nie na pierwszym polu tylko u góry planszy ?

Pozdrawiam

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witaj. Nie, tego już nie można zmienić. Po prostu wyprodukuj w młynie początkowe roślinki dla tego obszaru, gdzie oddałeś klucz i spokojnie je siej:)

Czy masz jeszcze pytania?

3. Frost61

Frost61 Czeladnik forum

Nie da się produkować roślin bez świeczek - które uwalniał klucz !!!

4. BA_Marion

Nie bardzo rozumiem... Skoro oddałeś klucz, to któreś rośliny możesz produkować. Jakie świece dostałeś po oddaniu klucza? Farmerskie, wyspiarskie czy księżycowe?

5. Frost61

Frost61 Czeladnik forum

Chciałem wyspiarskie - ale pomyliłem pole z kluczem zamiast 1 to kliknąłem na 8 !!!
    Dlatego nie odblokowałem świeczek !

6. BA_Marion

To znaczy które konkretnie pole kliknąłeś? Nr 10 (zgodnie z poniższą grafiką)?

Reniferowy ekspres 1.jpg

Jeśli tak i nie tylko kliknąłeś, ale też wykonałeś to zadanie (czyli oddałeś srebrny klucz), to dostałeś 9.999 x farmerska świeca. Wyprodukuj teraz w młynie farmerską wieńcomanię i siej ją na Głównej Łące i Dzikiej Łące.

Czy to rozwiązuje Twój problem?

7. Frost61

Frost61 Czeladnik forum

Faktycznie odblokowałem na głównej farmie - Farmerską
    Wiek/75 lat/ - brak koncentracji !
    Pozdrawiam

8. BA_Marion

Nic się nie dzieje, to taki event, że można się zakręcić;)
    Skoro wszystko się wyjaśniło, zamykam temat. Miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.