Źródło w zgaduli.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 17 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A czy można zrobić tak:

Napiszę coś na niemieckiej stronie, dodam fotkę, a potem wkleję na naszym forum, podając jako źródło swój post z oficjalnej przecież niemieckiej strony ?

Kasialka lubi to.
  2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Ciekawe, jednak aby tam coś napisać, pamiętaj, że trzeba to zrobić w języku niemieckim.

Sama chciałabym się dowiedzieć czy taki "myk" jest legalny.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

hlnrys, na każdym forum obowiązują te same zasady dotyczące Zgaduli. Zatem podawanie informacji bez źródeł zawsze będzie łamaniem tych zasad. Oczywiście nikomu nie zabronimy odwiedzania innych for i zamieszczania na nich postów. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

4. hlnrys

Zatem (o ile dobrze zrozumiałem), jeżeli moje posty oraz grafiki zostaną zaakceptowane na obcym forum, to automatycznie stają się legalną podstawą do linkowania na naszym ?

donatka69 lubi to.
  5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

hlnrys, zgodnie z Regulaminem:
    Jeżeli znajdziesz jakieś informacje na oficjalnych stronach fanowskich Farmeramy możesz je zamieścić w Zgaduli pod warunkiem podania linku(źródła). Jednak na wszystkich forach jest podobnie, więc jeżeli na naszym forum wymagane są źródła na innych również. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

6. hlnrys

Jak widzę, jedyne dozwolone informacje, to właściwie tylko te od firmowych wyroczni.

Nie mam pytań.

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro kolejnych pytań nie masz temat pozwolę sobie zamknąć. :)
    Życzę udanego popołudnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.