Źle działający kombajn w strefie pełni księżyca

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maja8402, 24 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maja8402

maja8402 Stary wyjadacz

Witam.
    Mam problem z kombajnem w strefie pełni księżyca.
    1.
    Nie można zbierać już gotowych roślin.
    2.
    Jak już pozbieram to nie mogę zasiać ponownie.
    3.
    Jak już posieję to nie mogę podlać
    Mniej więcej wygląda to tak:
    Przechodzę do strefy pełni i chcę zebrać kombajnem - nie mogę bo ikonki są szare - nieaktywne więc wracam na łąkę główną i znowu przechodzę na strefę pełni - działa zbiór ale nie działa siew. Znowu przechodzę na główną i wracam- działa siew ale nie działą podlewanie. No to wracam na główną i znowu muszę wrócić żeby podlać. Jak dla mnie to porażka.
    Czy ktoś również tak ma ?
    Da się coś z tym zrobić?

2. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

Nie mam teraz kombajnu ale mam z kolei problem z licznikiem, który pokazuje ile minut jest do zbioru. Wygląda to tak zegar pokazuje 7 minut do zbioru więc czekam i czekam i ciągle 7 minut. Przechodzę na inne pole i wracam do strefy pełni a tam już tylko 2 minuty do zbioru. Odświeżyłem grę i teraz licznik idzie ale już kilka razy mi się przyciął.

3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

U mnie też tak jest od kilka tygodni, niestety doraźnie trzeba często przechodzić na inną lakę i wracać do poprzedniej aby licznik zaczął prawidłowo wskazywać.

4. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Również kilka razy zdarzyło mi się, że w strefie pełni księżyca mogłam tylko zebrać i zasiać, ale pozostałe ikonki były szare a więc nie mogłam podlać ani dodać nawozu. Dopiero odświeżenie strony pomagało. Jest to dosyć wnerwiające, ponieważ gra ostatnio muli i traci się czas bonusów - sowy, wrony .

hlnrys lubi to.
  5. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

wylacz kombajn i wlacz ponownie u mnie tak dziala ok jak przechodze miedzy polami z otwartym kombajnem to opisane objawy twoje u mnie wystepuja, ale wystarczy go wylaczyc i wlaczyc i jest ok

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam Was, wybaczcie że dopiero teraz. Z informacji które udało mi się uzyskać dowiedziałam się że problem który tutaj opisujecie został już zgłoszony. :)
    maja8402, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Peonia i babydelfi lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka nie zadała kolejnych pytań wiec temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.