świetlokowa jagoda

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika johanaa1988, 18 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alekar

alekar Chodząca legenda forum

u mnie jest jagoda i plecak w młynie, ale w stodole są układy sztucznej inteligencji

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zostało to już zgłoszone i trwają prace naprawcze.
    Nie ma też żadnego OO ani poradnika tak więc jest to nieplanowane i błędnie uruchomione.

3. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ciekawe czy jak wszystko zniknie to oddadza ludzia nawozy wykorzystane do rozsiewu tych 5 jagod

4. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Za błędy trzeba płacić :) Skoro ja płace realną walute

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A cóż to był za błąd?Co takiego straciłeś?Aż tak bolesny był widok wypadających termosów?Roślinka się pojawiła,ale nikt nie kazał jej sadzić.

6. ross2

ross2 Komandor forum

Po Oskarowym evencie to juz nie wiadomo co robic . Wprowadzanie w slepa uliczke jeszcze dlugo bedzie procentowalo a ze bledy za kazdym razem ,przy starcie kazdego ewentu sa to nie wiadomo co jest prawda a co klamstwem .

krycu133 lubi to.
  7. SMOD_Atena

Po ponownym zalogowaniu nie powinno już być niepotrzebnych przedmiotów ani roślin.

marcinek74 jeśli Producent gry uzna, że należy się Graczom jakaś rekompensata to zapewne ją przyzna, w tej chwili nic nam na ten temat nie wiadomo.
    A na przyszłość warto zaczekać, zapytać przed posianiem/podlaniem, nie spieszyć się jak nie ma na forum żadnych informacji, nikt przecież nikogo nie goni ;)

Czy ktoś ma jeszcze jakieś pytanie?

8. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

ja zdążyłam rozsiać roślinę nie zniknęła z pola mam czekać aż urośnie termosy w stodole również posiadam wszystko sprawdziłam po ponownym zalogowaniu

ps. już mam wymienione

9. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Zgadza się, wszystko wróciło do normy, nie ma jagody do siania ani plecaków w młynie...
    w stodole są układy sztucznej inteligencji...

10. SMOD_Atena

johanaa1988 jak tylko otrzymamy jakieś informacje na ten temat to zostaną zamieszczone na forum.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

11. SMOD_Atena

Zapraszam do zapoznania się z Oficjalnym ogłoszeniem: >klik<.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

12. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Skoro dostajecie miesiąc przed eventem całe faq nie rozumiem tym nieporozumień :) Sorry dawno straciłem zaufanie do ekipy polskiej

13. SMOD_Atena

marcinek74 nie wiem skąd masz takie informacje ale skoro nie było poradnika na forum to raczej logiczne, że takiego eventu nie będzie, dziś nie 1 kwietnia ;) Przykro mi również, że straciłeś do nas zaufanie ale nic na to nie poradzę.
    Przypominam, że dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie odnośnie świetlikowej jagody?

14. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

15. SMOD_Atena

Z tego co widzę to świetlikowe jagody zostały wymienione, a skoro nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.