świetliki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika makal54, 18 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. makal54

makal54 Okazjonalny autor

W jaki sposób zdobyć więcej świetlików na polanie

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Chodzi Ci o zagrody czyli Polany świetlików czy ilość zwierząt zbieranych z zagród?

3. makal54

Tak, moja polana daje tylko jednego świetlika. Nie wiem jak zdobyć inną polanę z większą liczbą świetlików.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie ma ulepszeń dla tej zagrody, z której można otrzymać większą ilość świetlików. Jest tylko podstawowa i daje jedną sztukę.
    Można natomiast użyć bonusów, które zwiększają ilość zwierząt, np. Bonus do stodoły - zagrody (+100%), Bonus do stodoły (wszystkie uprawy, owoce, zwierzęta i produkty) 100% lub 200%.

s.PNG l.PNG

Powyższe bonusy zdobywamy w różnych wydarzeniach.
    A można też spróbować szczęścia na kole fortuny, tam również można zdobyć 100% na 24h; 200% na 12 h oraz +1 z zagród na 6h.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. makal54

Dziękuję. Pytań nie mam.

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Skoro brak dalszych pytań, to temat zamykam i miłego wieczoru życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.