świece uszczęsliwić Marudę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika balbisietka, 26 grudnia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. balbisietka

balbisietka Forumowy żółtodziób

zdobyłam w ścieżce na góre Mikoła 1 klucz i 9999 wyspiarska świeca, klikajac w dynię, z tego produkuję wieńcomanię ale jak mam odnależć zdobyty klucz aby go przenieść do scieżki Mikołaja nr2 -zrobiłam tam scieżke z plackami i zostały 3 puste miseczki na klucze -ja mam dopiero 1 ,nie mogę znależć też świec, pomocy please,no nie kumam dzieki za pomoc

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Do odblokowania Świec potrzebnych do produkcji roślin wymagane są Srebrne klucze natomiast na Ścieżce na Górę Mikołaja II wymagane są między innymi klucze: Księżycowy, Wyspiarski i Farmerski - zdobywamy je po wykonaniu zadań oznaczonych cyframi 7, 15 i 23 na planszy Ścieżka na Górę Mikołaja 1:

Plansza_ścieżka1_opisana (1).png

Świece otrzymujemy za wykonanie zadań oznaczonych na powyższej grafice cyframi: 1, 9 i 17.

Zajrzyj proszę do poradnika, znajdziesz w nim wszystkie potrzebne informacje: Uszczęśliwić marudę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

bieganskag lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.