święto kasztana - punkty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tylkodlamnie, 27 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tylkodlamnie

tylkodlamnie Forumowy żółtodziób

Witam, mam takie pytanko, czy jeśli nie "zakończy się" jakiegoś pokoju, to czy wpłacone tam rzeczy są zaliczane do ogólnej punktacji na liście top ?
    pozdrawiam :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie,zanim w ogóle możesz zacząć oddawać towar do zadania TOP 1000,musisz wykonać wszystkie 7 zadań w całości i startujesz od zera.Jednak żeby zdobyć nagrody TOP 1000 musisz oddać towar o takiej wartości,żeby zmieścić się w rankingu 1000 Graczy na ostatecznej liście,inaczej wszystkie wrzucone towary przepadną i żadnej nagrody nie otrzymasz.

Ostatnie edytowanie: 27 listopada 2014
  3. tylkodlamnie

tylkodlamnie Forumowy żółtodziób

4. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i zamykam.

5. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

no właśnie ja się wpakowałam na 5 pokoju już nie mam zwierzaków ani kasy a jeszcze dużo brakuje szkoda za bardzo się rozpędziłam bo bym dalej nie robiła 5 tylko skończyła na 4 ale to tylko zabawa jedna szkoda że te co się dało przepadną

6. SMOD_Atena

No niestety Zosiu,teraz już za późno,ale nauczka na przyszłość będzie;)
    I tym razem zamykam już skutecznie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.