świątynia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 19 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

jak mam odblokować pomieszczenie w świątyni???? kliknęłam na krzyżyk z lewej strony i nadal nic się nie dzieje. Mam banany lecz nie mogę ich dać bo pole jest szare i każą odblokować pomieszczenie w świątyni ?????

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Aby zakupić pole musimy kliknąć na plus znajdujący się po prawej stronie. Pamiętaj też proszę że pola musimy zakupić po kolei. Dobrze, to prezentuje grafika

Grafika znajduję się w poradniku :Bahamarama - od A do Z

Czy mogę w czymś pomóc ?

3. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

ja już mam wszystkie pola i wszystkie "kółka" zrobione lecz teraz pojawił się krzyżyk z lewej strony o klikając na niego pojawia się za zasłony na gorze jeden słoń i on daje informację że muszę odblokować pomieszczenia aby powiększyć pola. Czy to jakieś nowe wyspy??

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

wandeusz masz wszystkie komnaty odblokowane i wszystkie posągi ? Czy stanąłeś na jednej z komnat?

5. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

wszystko odblokowane - lecz dziś już nie mam kłódki na pomoście i krzyżyka z prawej strony, to chyba był jakiś błąd???

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może był to chwilowy błąd wyświetlania, który samoistnie ustąpił. Na przyszłość aby uniknąć takich sytuacji bardzo proszę co jakiś czas czyścić pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe, czyli stosować się do wskazówek z tego poradnika : >>>klik<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

7. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

Dzięki serdeczne, a szkoda, że nie ma więcej pól ;)

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie pozostaje mi wątek zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.