świątynia na bahameramie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika brysiula, 3 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. brysiula

brysiula Forumowy żółtodziób

Chciałam odblokować świątynie.Pobrało mi 48 złotych bananów ,ale nie mogę odblokować żeń-szenia chociaż mam banany. Dlaczego nie odblokowało mi świątyni.?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

brysiula domyślam się, że chodzi o pomieszczenia w Świątyni i o posąg żeń-szenia. Aby odblokować posąg żeń-szenia to najpierw trzeba mieć odblokowany dostęp do pomieszczenia XI, koszt dostępu do tego pomieszczenia to 45 złotych bananów i jeśli nie miałaś wcześniej odblokowanego, nacisnęłaś przycisk + to pobrane zostały złote banany i odblokowane pomieszczenie XI. Teraz za odpowiednią ilość złotych bananów możesz odblokowywać w tym pomieszczeniu posągi i dostęp do roślin.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem, w którym znajdziesz również tabele z zestawieniem posągów:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. brysiula

Właśnie tak zrobiłam. Nacisnęłam X i pobrało mi 48 albo 45 bananów ( nie pamiętam),ale żeń -szenia nie mogę kupić choć mam te 17 bananów które sa wymagane.

4. SMOD_Atena

Skoro odblokowałaś dostęp do pomieszczenia X (też za 45 złotych bananów) to nie możesz jeszcze odblokować posągu żeń-szenia bo ten znajduje się w pomieszczeniu XI. Czy masz jeszcze jakiś przycisk "+" czy jednak masz odblokowane to XI ostatnie pomieszczenie?

5. brysiula

Mam jeszcze przycisk "+" Rozumiem że muszę go jeszcze raz przycisnąć za następne 45 bananów.Tak? Już wiem. Nie mam jeszcze odblokowanego pomieszczenia X1. Dziękuję za pomoc.:)

Ostatnie edytowanie: 3 kwietnia 2019
  6. SMOD_Atena

Jeśli masz jeszcze przycisk + to znaczy, że za tym przyciskiem zostało do odblokowania kolejne pomieszczenie. Na chwilę obecną pomieszczeń jest jedenaście, zwróć proszę uwagę ile pomieszczeń masz odblokowanych (przed przyciskiem +) i ile jeszcze do tego XI Ci pozostało. Dopóki nie odblokujesz ostatniego, XI pomieszczenia to nie będziesz miała możliwości odblokowania dostępnych w nim posągów, między innymi posągu żeń-szenia.
    A koszt odblokowania pomieszczeń przedstawia tabela z poradnika:

Edycja:
    Widzę, że wszystko jest już jasne i skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Ostatnie edytowanie: 3 kwietnia 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.