świątynia małp

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmerka81, 23 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerka81

farmerka81 Forumowy żółtodziób

proszę o pomoc, próbuję odblokować posąg kumkwat, pojawia się cały czas komunikat "najpierw otwórz pomieszczenie w świątyni", przekierowuje mnie na + najpierw było dodaj 25 bananów, potem 30, dziś kolejna próba i 35 bananów a pomieszczenie nadal nie jest otwarte. W sumie mam 327 bananów dodane w świątyni i nie wiem ile jeszcze żeby uzyskać ten kumkwat?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posąg drzewa Kumkwat znajduje się w pomieszczeniu VII (trzeci rząd, pierwszy posąg), dostęp do tego pomieszczenia to koszt 35 złotych bananów. Po kliknięciu w plusik i oddaniu 35 złotych bananów odblokuje się pomieszczenie VII i będzie możliwość odblokowaniu posągu Kumkwatu za 19 złotych bananów.

Zapraszam do zapoznania się z tabelą: >KLIK< oraz całym poradnikiem na temat wyspy:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. farmerka81

Czytałam cały poradnik. Zastanawia mnie tylko, że za pierwszym razem jak kliknęłam w plusik to zabrało mi 25 bananów, kolejny raz 30 bananów, teraz jest info że 35 bananów i ty też piszesz że za tyle odblokuje ale dlaczego w takim razie te poprzednie zbiórki? 55 bananów dodałam i nic. mam już obawy że to się nie uda, tylko cały czas pożera mi banany. Nie mam jeszcze żadnego posągu w tym pomieszczeniu i zastanawiam się czy to nie z tego powodu?

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A miałaś odblokowane te poprzednie pomieszczenia, V i VI...?
    Bo to wygląda tak, jakby ci system otwierał kolejne pomieszczenia przed tym VII, to trzeba niestety otwierać po kolei, nie można się od razu dobrać do któregoś wyższego numeru.

zx221 lubi to.
  5. farmerka81

tak, mam odblokowane wszystkie poprzednie, tylko w tym pomieszczeniu nie mam żadnego, ale z informacji nie wynika że to jest konieczne, poza tym dlaczego w takim razie pobiera mi banany a nie otwiera pomieszczenia

6. SMOD_Atena

zzizzie dziękuję za pomoc, dokładnie tak jest.

farmerka81 odblokowywałaś kolejne pomieszczenia przed pomieszczeniem VII, teraz niestety trzeba oddać 35 złotych bananów aby to VII odblokować:

pomieszczenia.png

Czyli w sumie do tego posągu kumkwatu potrzebujesz jeszcze 35+19 = 54 złote banany.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. farmerka81

ok, na razie dziękuję, jak uzbieram znów 35 i się nie uda po raz kolejny odblokować to się odezwę

8. SMOD_Atena

Sprawdź w SklepoRamie, być może masz wystarczającą ilość farmarek aby tam kupić złote banany, zajrzyj do Inwentarza/Towar konsumpcyjny, być może masz jakieś skrzynie, w których znajdują się złote banany. Są też w misjach, polecam Wyszukiwarkę opracowaną przez Graczy: >KLIK<.

Powodzenia życzę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.